Πουλάει... τρέλα ο Κούγιας!

12/07/2012 - 11:44 Τελευταία τροποποίηση στις 12/07/2012 - 11:54

 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ήταν αναγκασμένη να ανακαλέσει την καυστική ανακοίνωση, στην οποία καταφερόταν ενάντια στον Πιλάβιο, τον Δούρο και τον Νίκο Μιχαλάκαη, μετά την άσκηση της πειθαρχικής δίωξης από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ.

Οι Αχαιοί επανήλθαν λοιπόν σήμερα με μια νέα ανακοίνωση γεμάτη... ειρωνία και... ύμνους προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, τον αντίστοιχο της ΚΕΔ και εκείνον της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις και τηρώντας το... γράμμα του νόμου, με το οποίο βαδίζουν άπαντες στην Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ομάδα της Καλλονής και τον Πρόεδρο της, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Όσον αφορά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους προέδρους ΠΑΕ, ο οποίος εξασφαλίζει χρήματα για την χρηματοδότηση της Καλλονής μέσα από την τίμια άσκηση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, αφού τον θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους καπετάνιους και δικαιολογημένα κερδίζει τα χρήματα που βγάζει".

 

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 & ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΥΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 και ο Πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου, Αλέξιος Κούγιας, κατόπιν ασκήσεως πειθαρχικής δίωξης σε βάρος τους για το πειθαρχικό αδίκημα της δυσφήμησης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων που προβλέπει και τιμωρεί το α. 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και αφού έλαβαν κλήση προς απολογία ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. με βάση το ανωτέρω άρθρο, το οποίο επισείει βαρύτατες πειθαρχικές ποινές και ειδικότερα για το μεν φυσικό πρόσωπο: α. Επίπληξη, β. Χρηματική ποινή από 10.000 – 60.000€, γ. Αποκλεισμό, δ. Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και ε. Απαγόρευση συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, για δε την ομάδα: α. διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, β. αφαίρεση βαθμών και γ. υποβιβασμό ομάδας, ανακαλούν πλήρως το περιεχόμενο των κάτωθι ανακοινώσεων – δηλώσεων τους που εμπεριείχαν δυσμενείς κρίσεις και ειδικότερα:

Της από 14.6.2012 ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε 2005.

Των από 25.6.2012 και 27.6.2012 δηλώσεων του Προέδρου αυτής Αλεξίου Κούγια τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όσο και σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis».

Της από 25.6.2012 ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε 2005.

Τόσο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005, όσο και προσωπικά ο Πρόεδρος αυτής Αλέξιος Κούγιας, δηλώνουν ότι:

1.      Εκτιμούν απεριόριστα τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, τον οποίο θεωρούν τον καλύτερο πρόεδρο της Ε.Π.Ο. από τότε που η τελευταία συστήθηκε, μέχρι και σήμερα.

2.      Εκτιμούν τα μέλη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Δούρο τον οποίο επίσης θεωρούν τον καλύτερο Πρόεδρο που είχε μέχρι σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

3.      Σέβονται και εκτιμούν τους Έλληνες διαιτητές – μέλη της ΚΕΔ και ειδικότερα τους διαιτητές Αμπάρκιολη Απόστολο, Ιωάννη Καμπαξή και τους βοηθούς διαιτητές Πασχαλίδη, Θανασακούδη Αθανάσιο και Πάτρα Πέτρο, τους οποίους θεωρούν τους μεν  πολύ καλούς διαιτητές και τους δε βοηθούς διαιτητών και είναι σίγουροι ότι θα έχουν λαμπρή σταδιοδρομία στο χώρο της διαιτησίας.

4.     Όσον αφορά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους προέδρους ΠΑΕ, ο οποίος εξασφαλίζει χρήματα για την χρηματοδότηση της Καλλονής μέσα από την τίμια άσκηση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, αφού τον θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους καπετάνιους και δικαιολογημένα κερδίζει τα χρήματα που βγάζει.

5.     Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και ο Πρόεδρος της Αλέξιος Κούγιας προέβησαν στις επίμαχες δηλώσεις που περιείχαν δυσμενείς κρίσεις λόγω της συναισθηματικής φόρτισης εξαιτίας της διαιτησίας του διαιτητή Αμπάρκιολη και των βοηθών του, ο οποίος έδωσε 7 κίτρινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έναντι 1 σε βάρος της ομάδας του Πλατανιά, σφύριξε 13 φάουλ σε βάρος της Παναχαϊκής στο πρώτο ημίχρονο έναντι 1 φάουλ σε βάρος της ομάδας του Πλατανιά και 48 φάουλ σε βάρος της Παναχαϊκής σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, αλλά και εξαιτίας της διαιτησίας του διαιτητή Καμπαξή, ο οποίος και τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την ΚΕΔ κατόπιν υποδείξεως του παρατηρητή Λάζαρου Πολατιάν για πέναλτι που δεν έδωσε στο 90ο λεπτό του αγώνα ΠΑΕ Πλατανιάς – ΠΑΕ Παναχαϊκή σε παρατεταμένο τράβηγμα του ποδοσφαιριστή μας Λαμπρόπουλου και δεν υπήρχε καμία πρόθεση με τις ανωτέρω δηλώσεις – ανακοινώσεις τους να προκαλέσουν στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey