Απίθανη η άνοδος στη Super League

16/07/2012 - 18:13 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2012 - 18:22

Η κλήρωση της Super League πραγματοποιήθηκε κανονικά σήμερα το μεσημέρι, ασχέτως αν δεν έχει επικυρωθεί ακόμα η βαθμολογία του περσινού πρωταθλήματος.

Εργοτέλης και Παναιτωλικός, που υποβιβάστηκαν αγωνιστικά, έχουν καταθέσει ένσταση εις βάρος του Πανιωνίου και της Κέρκυρας για το γεγονός πως έκαναν μεταγραφές πέρυσι το Γενάρη, χωρίς να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Άλλωστε γι' αυτό το λόγο οι δύο ομάδες δεν πήραν αδειοδότηση από την ΕΕΑ καιυποχρεώθηκαν στον περιορισμό των φετινών τους κινήσεων στο μεταγραφικό παζάρι.

Από την άλλη μεριά, η ΑΕΛΚ που περίμενε ένα πιθανό υποβιβασμό μιας εκ των ομάδων που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα (ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Κέρκυρα), ώστε ως η πρώτη επιλαχούσα να πάρει το εισιτήριο για τη Super League (η Καλλιθλέα δεν πήρε αδειοδότηση), θα πρέπει να σχεδιάσει τη νέα της ομάδα για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο δημοσιογράφος Θάνος Μπλούνας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πριν από λίγη ώρα, το πιθανότερο σενάριο που συζητήθηκε στο παρασκήνιο της σημερινής κλήρωσης για τις ομάδες που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες στη Super League, είναι να τους επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey