Χωρίς Ντος Σάντος στο Καρπενήσι!

05/08/2012 - 21:13 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2012 - 21:37

Με μια τρανταχτή απουσία αναχώρησε ακτοπλοϊκώς, με ενδιάμεσο σταθμό τον Πειραιά, πριν από λίγη ώρα η αποστολή της ΑΕΛΚ για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Τίμος Καβακάς άφησε εκτός πλάνων τον Μάρκο Ντος Σάντος, το συμβόλαιο του οποίου δε θα ανανεωθεί, αφού δεν έπεισε το νεαρό τεχνικό για την αναγκαιότητα παραμονής του. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα και από το νησί της Λέσβου, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συνολικά 23 ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο Καρπενήσι, όπου αναμένεται να προστεθούν τις επόμενες ημέρες και κάποιοι νεοαποκτηθέντες, με τις συζητήσεις να είναι συνεχείς και τις διαπραγματεύσεις σκληρές.

Συγκεκριμένα στην αποστολή για την προετοιμασία βρίσκονται οι: Μάππας, Γόμος, Κριπιντίρης, Κώτσιος, Τραορέ, Χατζόπουλος, Λίμα, Βλαστέλλης, Βαλιός, Γάλας, Χωριανόπουλος, Λεοζίνιο, Ντάμπος, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Μανουσάκης, Γιόνδης, Μανούσος, Μπουρούς, Γκονζάλες.

Εκτός ομάδας, όπως αναμενόταν έμεινε και ο Προκόπης Καρτάλης. Η απομάκρυνση του τέως Τεχνικού Διευθυντή μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ωστόσο στο Καρπενήσι θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του Λουκάς Καραδήμος και ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Αγγελώνιας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey