Παιχνίδια μάνατζερ με Βλάση Καζάκη;

07/08/2012 - 10:38

Το όνομα του Βλάση Καζάκη φιγουράρει στα ρεπορτάζ των ιστοσελίδων της κατηγορίας αναφορικά με την ομάδα της Καλλονής, φέροντας τον 29χρονο επιθετικό ως βασικό μεταγραφικό στόχο της.

Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την Ξάνθη, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2002 έως το 2008, αλλά και πέρυσι. Ωστόσο δεν είναι ελεύθερος, αφού κατά την επιστροφή του στη "Skoda" υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 χρόνια και έτσι αξιώνει χρήματα για να το λύσει. Εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος, που απέρριψε τις προτάσεις του Πιερικού, του Πανσερραϊκού και της Νίκης Βόλου, που τον προσέγγισαν το προηγούμενο διάστημα.

Σήμερα, στέλνουν τον Καζάκη στην ΑΕΛΚ, για την οποία -όπως αναφέρουν- έχει βρει τη φόρμουλα που θα επιτρέψει στον 29χρονο επιθετικό να αποχωρήσει από την Ξάνθη και να κατηφορίσει στη Λέσβο.

Χθες πάντως, δημοσεύματα από την... Πολωνία ανέφεραν πως οι Καλλονιάτες φλερτάρουν με τον Ράφαλ Κουγιάβα, ηλικίας 21 ετών, που επίσης αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης. Παιχνίδια μάνατζερ; Δημοσιογράφων; Μόνο ο Καβακάς και οι άμεσοι συνεργάτες του γνωρίζουν...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey