O Γαλλοαλγερινός Σερφά στην Καλλονή!

09/08/2012 - 16:31 Τελευταία τροποποίηση στις 09/08/2012 - 17:21

Πέρασαν αρκετές ημέρες μέχρι η ΑΕΛΚ να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γαλλοαλγερινού Βαλίντ Σερφά, με συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο αμυντικό, που παίζει κυρίως ως μπακ όμως έχει τη δυνατότητα να καλύψει και τη θέση του αριστερού στόπερ.

Είναι 26 ετών, γεννημένος στη Γαλλία και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Τουλούζ (2002-2006), με την οποία αγωνίστηκε μάλιστα και σε επαγγελματικό επίπεδο στο Championat, μετρώντας 4 συμμετοχές (2006-2008).

Την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στην Τουρ, παίζοντας στη Ligue 2 και κάνοντας μια γεμάτη χρονιά με 27 ματς (1 γκολ).

Έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ και βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Segunda Division της Ισπανίας και την Ταραγόνα, μένοντας εκεί για ενάμισι χρόνο μετρώντας 30 συμμετοχές (1 γκολ). Το δεύτερο μισό της σεζόν 2009-2010 το πέρασε στην Χιρόνα, χωρίς να αγωνιστεί σε κάποιο ματς, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην Αλπμαθέτε, με την οποία είχε 9 συμμετοχές.

Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η MC Alger, ομάδα της Α' Κατηγορίας στην Αλγερία, με την οποία έπαιξε μόλις σε 4 ματς και παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια, αποδεσμεύθηκε φέτος τον Ιανουάριο.

Ο Σερφά θα ενσωματωθεί τις επόμενες ώρες στην προετοιμασία της ΑΕΛΚ στο Καρπενήσι, για να τεθεί υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή Τίμου Καβακά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey