Θέλει ακόμα δουλειά! [pics]

12/08/2012 - 21:30 Τελευταία τροποποίηση στις 13/08/2012 - 17:27

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΛΚ στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας στο Καρπενήσι, με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στη Football League Νίκη Βόλου.

Οι δύο ομάδες, έπαιξαν το απόγευμα το προγραμματισμένο για χθες ματς που αναβλήθηκε λόγω της δυνατής βροχόπτωσης. Η Νίκη Βόλου, σαφώς πιο έτοιμη αφού ξεκίνησε την προετοιμασία της νωρίτερα από την ΑΕΛΚ, επικράτησε με σκορ 2-0 χάρη σε γκολ του Φλίγκου (63') και του Λαζαρίδη (87'). Το ημίχρονο είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα, με την ομάδα της Ιωνίας να έχει δοκάρι με τον Σκούφαλη (32').

Ο Τίμος Καβακάς έκανε αρκετές δοκιμές, σε μια προσπάθεια να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, δίνοντας χρόνο στους νεοαποκτηθέντες Σερφά, Γκονζάλες και Κώτσιο, όχι όμως και στον Γιόνδη.

Στα αξιοσημείωτα, αφ' ενός το γεγονός πως το φιλικό διήρκεσε δύο 40λεπτα, αφ' ετέρου η συμμετοχή του τερματοφύλακα Σωτηρίου, καθώς επίσης και τριών υπό δοκιμή παικτών.

Η ομάδα της Καλλονής ήταν καλή στο πρώτο μέρος, όπου είχε αρκετά καλή συνοχή στις γραμμές της και σωστές μεταβιβάσεις. Μάλιστα κατάφερε να απειλήσει αρκετές φορές μετά από γρήγορες και αντεπιθέσεις. Η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς η ΑΕΛΚ στο δεύτερο μέρος υπέστη μπλάκ-άουτ, δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης και μοιραία ηττήθηκε με 2-0.

Η ήττα πάντως έχει μικρή σημασία και σίγουρα ο προπονητής των Καλλονιατών, Τίμος Καβακάς, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μάππας (37' Σωτηρίου, 71' Γόμος, 79' λ.τρ. Μάππας), Χωριανόπουλος (54' Μπουρούς), Κώτσιος (54' Υπο δοκιμή), Τραορέ (51' Χατζόπουλος), Σερφά (54' Βλαστέλλης), Γκονζάλες (49' Υπό δοκιμή), Μαρσέλο (48' Ντάμπος), Μανούσος (54' Βαλιός), Μανουσάκης (71' Υπό δοκιμή), Κριπιντίρης (54' Γάλας), Λεοζίνιο (48' Σιλιγαρδάκης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Καρατζάς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ρόππας, Ουέλινγκτον, Τάντιτς. Έπαιξαν και οι: Καρακούτσης, Ψιάνος, Παπαδόπουλος, Μκρτσιαν, Χολέβας, Ριζογιάννης, Αργύρης, Χάμος, Φλίγκος, Σούφλας, Λαζαρίδης

(Ρεπορτάζ: evrytaniasport)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey