Φέρνει Παναθηναϊκό στον Ταρλά;

14/08/2012 - 16:42 Τελευταία τροποποίηση στις 14/08/2012 - 17:13

Μία μεγάλη έκπληξη στους Λέσβιους φιλάθλους, αλλά και μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «διαφημίσει» το λεσβιακό ποδόσφαιρο σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα, έχει στα σκαριά η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης.

Όπως είναι φυσικό οι πληροφορίες αυτές δεν δύνανται να επιβεβαιωθούν από πλευράς ΠΑΕ στο «SL», αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως γίνονται κινήσεις από την πλευρά της Καλλονιάτικης ΠΑΕ για την πραγματοποίηση ενός πολύ δυνατού φιλικού τεστ προετοιμασίας, που θα μπορέσει παράλληλα να προσφέρει και εμπορικά ανταλλάγματα στην διοίκηση, παραμονές της έναρξης της νέας σεζόν.

Οι δύο ΠΑΕ φέρονται σε κάθε περίπτωση να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την διεξαγωγή του φιλικού αυτού αγώνα στη Μυτιλήνη, στις αρχές Σεπτεμβρίου ενδιάμεσα δηλαδή της διακοπής της Superleague λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός που και πέρυσι την ίδια εποχή είχε δώσει αντίστοιχο φιλικό παιχνίδι με ομάδα Β΄ Εθνικής στο διάστημα των πρώτων υποχρεώσεων της Εθνικής μετά το καλοκαίρι, αν ολοκληρωθεί το deal, αναμένεται να βρεθεί με όλα του τα αστέρια στη σύνθεσή του, πλην των διεθνών που εκ των πραγμάτων δε θα υπολογίζει για εκείνο το διάστημα ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Εν αναμονή του φιξαρίσματος της τελικής ημερομηνίας του φιλικού, ή κάποιας επίσημης τοποθέτησης της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για αυτό το ενδεχόμενο, οι φίλοι της Λέσβου μπορούν να προσδοκούν στο να δουν από κοντά ένα τόσο μεγάλο όνομα του λεσβιακού ποδοσφαίρου να αγωνίζεται στη Μυτιλήνη και στην ΑΕΛΚ να προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι που αν και εφόσον γίνει, θα μείνει για πάντα στην ιστορία της.

Πάντως όλα δείχνουν, ανεξάρτητα του αν "κλείσει" τελικά θετικά ή αρνητικά η ιστορία της διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πως η διοίκηση της ΑΕΛΚ μεθοδεύει τη διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού αγώνα, κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, που θα κινητοποιήσει αναμφίβολα μαζικά τους Λέσβιους φιλάθλους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey