Καρπενήσι τέλος, επιστροφή στη Λέσβο

20/08/2012 - 14:04

Η ΑΕΛΚ, έπειτα από δύο εβδομάδες παραμονής στην Ευρυτανία, επέστρεψε από το Καρπενήσι όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της φετινής της προετοιμασίας.

Ο Τίμος Καβακάς έχει βγάλει ήδη κάποια χρήσιμα συμπεράσματα και θα βγάλει ακόμα περισσότερα, όταν οι Καλλονιάτες θα δώσουν τα δυνατά φιλικά τους. Μέχρι σήμερα εξάλλου ο νεαρός τεχνικός της ομάδας του Λεκανοπεδίου μετρά 28 μέρες δυνατών προπονήσεων και μόλις ένα φιλικό προετοιμασίας, εκείνο με τη Νίκη Βόλου στο οποίο η ΑΕΛΚ ηττήθηκε με σκορ 2-0.

Παράλληλα με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της, θα μπουν στην τελική τους ευθεία οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο Καβακάς περιμένει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιας νέας αποχώρησης, επομένως πιθανά να προκύψει και κάποιο άλλο κενό.

Τις τελευταίες ημέρες έχει δει το φως της δημοσιότητας ενδιαφέρον της ΑΕΛΚ για αρκετούς παίκτες, ωστόσο από το ξεκίνημα του καλοκαιριού η ονοματολογία στο ρεπορτάζ της ομάδας της Καλλονής καλά κρατεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey