Φιλικό με Παναιτωλικό στον "Ταρλά"

21/08/2012 - 12:43

Ένα δυνατό φιλικό τεστ προετοιμασίας έκλεισε η ΑΕΛΚ, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στον Παναιτωλικό, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Τετάρτη, στις 29 Αυγούστου.

Η ομάδα του Αγρινίου υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Super League και θα είναι φέτος αντίπαλος των Καλλονιατών στη Football League, με τον Τίμο Καβακά να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πολύ δύσκολο να κλειστεί κάποιο φιλικό τη Λέσβο τέτοια εποχή.

ΑΕΛΚ και Παναιτωλικός θα αγωνιστούν με πιθανότερη ώρα έναρξης τις 7 το απόγευμα κι αυτή θα είναι η πρώτη παράσταση της νέας ΑΕΛΚ μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Μυτιλήνης. Μέχρι στιγμής οι Καλλονιάτες έχουν παίξει ένα μόλις φιλικό, κόντρα στη Νίκη Βόλου (ήττα με 2-0) και σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας βρίσκονται αρκετά πίσω στον τομέα αυτό.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον επί λεσβιακού εδάφους και ο Καβακάς περιμένει την υλοποίηση των εισηγήσεών του, από τον τεχνικό διευθυντή Λουκά Καραδήμο και τους διοικούντες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey