Φιάσκο με Σωτηρίου!

22/08/2012 - 19:56 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2012 - 21:18

Μετά τους Μήτση, Προβατίδη ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που είχε συμφωνήσει αρχικά να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛΚ, δε θα βρίσκεται τελικά στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο Τίμος Καβακάς, μετά από τις εισηγήσεις του για αποδεσμεύσεις παικτών (αφού πρώτα τους... δοκίμασε), με τους οποίους είχε έρθει σε συμφωνία η διοίκηση πριν την έλευση του, «έκοψε» και δική του εισήγηση!

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος ενημερώθηκε από τον προπονητή του ότι δε θα αποκτηθεί από τους νησιώτες.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην πορτιέρο της Λάρισας, ήταν προσωπική επιλογή του Καββακά, τον οποίο και γνώριζε από την κοινή θητεία τους στην ομάδα του κάμπου. Ο Σωτηρίου, αφού συμφώνησε και στο οικονομικό σκέλος με την ΑΕΛΚ, έλυσε το συμβόλαιο του με τους «βυσσινί» και πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι. Το μόνο που απέμενε ήταν η υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, με την επιστροφή της ομάδας στο νησί.

Οι Καλλονιάτες επέστρεψαν, αλλά ο Σωτηρίου δεν κλήθηκε ποτέ να υπογράψει. Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, ο κ. Καβακάς έριξε το... μπαλάκι στη διοίκηση, ενημερώνοντας τον Έλληνα κίπερ, πως ήταν επιλογή της διοίκησης και του προέδρου κ. Μιχαλάκη προσωπικά, να μην αποκτηθεί.

(Πηγή: mikriliga.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey