Πυρά σε βουλευτές για τα χρέη των ΠΑΕ

23/08/2012 - 11:20 Τελευταία τροποποίηση στις 23/08/2012 - 17:07

Νέα επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αυτή τη φορά με αποδέκτες το ελληνικό κοινοβούλιο και τους Έλληνες βουλευτές, απέστειλε η διοίκηση των Καλλονιατών.

Στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης, γίνεται λόγος για "νομιμοποίηση από μέρους των οργάνων της Πολιτείας, παρανομιών και συσσωρευμένων χρεών, εφαρμόζοντας το δίκαιο κατά το δοκούν".

Είναι ξεκάθαρο, πως στην ΑΕΛΚ προσπαθούν να πιέσουν με κάθε τρόπο ώστε οι ΠΑΕ της Super League, που έχουν πρόβλημα με τις φορολογικές του ενημερότητες, να μην πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και να αντικατασταθούν από ομάδες της Football League, ανέμεσά τους και η ομάδα του Λεκανοπεδίου.

Αναλυτικά:

"Προς Ελληνικό Κοινοβούλιο & Έλληνες Βουλευτές

Την τελευταία δεκαετία βιώνουμε μία προσπάθεια, όλοι οι Έλληνες, να προσπαθήσουμε να βγει η Ελλάδα από το οικονομικό τέλμα και αδιέξοδο επιχειρώντας η πολιτεία να εφαρμόσει τους φορολογικούς νόμους υπέρ του δημοσίου. Έχουμε ζήσει και ακρότητες στην προσπάθεια αυτή με τηλεοπτικά σόου συλλήψεων φοροφυγάδων και μικροοφειλετών με τυμπανοκρουσίες.

Αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι η Ελλάδα αρχίζει να αλλάζει πρόσωπο κι αν επικρατεί η αξιοκρατία και η αξιοσύνη. Τις τελευταίες όμως ημέρες, η πολιτεία έχει μεταβληθεί σε ένοχο μυστικοσύμβουλο και συμπαραστάτη μεγαλοοφειλετριών ΠΑΕ που σίγουρα δεν περιποιούν τιμή στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Με ποιο δικαίωμα, για πολλοστή φορά, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα δυο μέτρα και δυο σταθμά παρακολουθώντας με έκδηλη αγωνία την προσπάθεια των οργάνων της πολιτείας να νομιμοποιήσουν με κάθε τρόπο παρανομίες και συσσωρευμένα χρέη, εφαρμόζοντας το δίκαιο κατά το δοκούν. Εάν καρποφορήσουν αυτές οι εξυφάνσεις βοήθειας προς τους παραβάτες, τότε θα είμαστε πια βέβαιοι ότι τίποτα δε θα αλλάξει ποτέ σε αυτή τη χώρα.

Περιμένουμε να δούμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ποιοι θα νομιμοποιήσουν την παρανομία. Καλούμε την Πολιτεία, ως θεματοφύλακα των νόμων, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, και τον κ. Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωαννίδη να πάρει θέση.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Μιχαλάκης Νικόλαος"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey