Ζητά από τη... ΝOVA (!) να παρέμβει

24/08/2012 - 18:05 Τελευταία τροποποίηση στις 24/08/2012 - 18:23

Eκτός από τις δύο επιστολές της ΠΑΕ ΑΕΛΚ προς το ελληνικό κοινοβούλιο  και την Ένωση Β' - Γ' Εθνικής, οι διοικούντες την ομάδα του Λεκανοπεδίου απέστειλαν και τρίτη επιστολή, αυτή τη φορά προς τη NOVA, την εταιρεία που έχει αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League.

Όπως γίνεται γνωστό από τη δημοσιοποίηση του εγγράφου, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κάνει έκκληση στη NOVA για να βοηθήσει να πρυτανεύσει η λογική.

Είναι σαφές, πως στη διοίκηση της ΑΕΛΚ βλέποντας πως χάνουν το παιχνίδι για τη συμμετοχή της ομάδας στη Super League, αντί εκείνων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις φορολογικές τους ενημερότητες, προσπαθούν να παίξουν και το τελευταίο τους χαρτί. Δυστυχώς όμως, με τέτοιες ενέργειες η ΠΑΕ ΑΕΛΚ αποδεικνύει πως αιθεροβατεί, αφού προφανώς οι συντάκτες της αγνοούν πως είναι και επιθυμία της ίδιας της NOVA να παραμείνουν στη Super League οι "προβληματικές" ΠΑΕ (ΑΕΚ, ΟΦΗ, Άρης, Πανιώνιος).

Εξάλλου εδώ καιρό η NOVA έχει απειλήσει τη Super League πως θα μειωθεί δραστικά το ποσό που είχε αρχικά συμφωνηθεί για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αφού το πρωτάθλημα θα χάσει μεγάλο μέρος της αίγλης του, σε περίπτωση που οι ιστορικές αυτές ομάδες υποβιβαστούν και τη θέση τους πάρουν υποδεέστερες από τη Football League.

Κάτι που αποδεικνύει πως Super League και NOVA συμπλέουν στο συγκεκριμένο θέμα...

Αναλυτικά, η επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛΚ προς τη NOVA:

"Αξιότιμοι κύριοι

Γνωρίζοντας ότι συνδέεστε με σύμβαση κεντρικής διαχείρισης με τη Super League σας απευθύνουμε την παρούσα με την οποία θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι σύμφωνα με τους νόμους και τις ισχύουσες διατάξεις, ομάδες οι οποίες δεν είναι οικονομικά συνεπείς και συνεπώς στερούνται πιστοποιητικό συμμετοχής δεν πρέπει να αγωνίζονται στην Α΄ κατηγορία. Πιστεύουμε ότι διαπνέεστε από πνεύμα ισονομίας και σοβαρότητας αφού η συνολική επένδυσή σας «ακουμπάει» την πλειονότητα των Ελλήνων φιλάθλων ως συνδρομητών.

Σας υποβάλλουμε έκκληση όπως βοηθήσετε κι εσείς στο να πρυτανεύσει το δίκαιο και η λογική αφού κι εσείς επιθυμείτε να συνδέεστε με κεφαλαιουχικές ποδοσφαιρικές εταιρείες συνεπείς οικονομικά και οργανωμένες. Προς αυτή την κατεύθυνση θα ήταν ιδιαίτερα ευεργετική η δική σας παρέμβαση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των τελευταίων ημερών αναφορικά με τη σύνθεση της Α΄ Επαγγελματικής Ποδοσφαιρικής Κατηγορίας.

Άλλωστε θα ήταν απορίας άξιο πώς η NOVA συμβάλλει με την οικονομική της ενίσχυση στην προβολή και κάλυψη ομάδων που δεν πληρούν τα νόμιμα και τους συμφωνημένους κανόνες της ποδοσφαιρικής αγοράς. Θα πρέπει επιτέλους κάποιοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε οι ισχύοντες νόμοι να μη γίνονται κουρελόχαρτα των εκάστοτε συμφερόντων."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey