Ενέργειες προώθησης των διαρκείας

14/09/2012 - 12:37

Ενέργειες ως προς την τόνωση των πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας επιχειρεί η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, σε μια προσπάθεια να πείσει το φίλαθλο κοινό της Λέσβου να εξασφαλίσει τη θέση του στον "Ταρλά" και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στην ΠΑΕ ετοιμάζουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα μέσω του aelk.gr, απ' όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται προϊόντα με το σήμα της ομάδας της Καλλονής. Μάλιστα όπως τονίζεται, οι κάτοχοι των ειδιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας "Gold" θα έχουν έκπτωση 15% στις αγορές τους από το e-shop.

Στην καλλονιάτικη ΠΑΕ ετοιμάζουν παράλληλα και το δίκτυο επιχειρήσεων που θα φέρει το ειδικό σήμα "AEΛΚ Sales", απ' όπου θα μπορούν οι κάτοχοι των διαρκείας να προμηθεύονται διάφορα προϊόντα σε εκπτωτικές τιμές.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Το "Εκπτωτικό" (100€), που απευθύνεται σε αθλητές και εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας ή τις ένοπλες δυνάμεις, στο "Απλό" (150€) και το "Gold" (200€).

Η διάθεση τους γινεται κεντρικά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛΚ (Ελευθερίου Βενιζέλου 5, τηλ. 22510-23551, Ώρες : 09:00 - 15:00 καθημερινά) καθώς και από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey