Ενίσχυση με Γκόβα στον άξονα!

16/09/2012 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2012 - 11:13

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Γκόβα ανακοίνωσε η ΑΕΛΚ, που προχώρησε στην απόκτηση του 23χρονου μέσου, ο οποίος ήταν ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά.

Ο νεαρός Ελληνοαυστραλός δοκιμάστηκε πριν λίγες ημέρες από τον Βαγγέλη Βλάχο στην ΑΕΚ, όμως δεν έπεισε και η περίπτωση του απορρίφθηκε. Λίγες μέρες αργότερα, πέρασε το κατώφλι των Καλλονιατών και θα φορά τη φανέλα της ΑΕΛΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Γκόβας ήταν μέλος των ακαδημιών της Πόρτσμουθ το 2007 και την επόμενη χρονιά ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετρώντας 7 συμμετοχές. Μετακόμιασε στην Κοζάνη (γενέτειρα των γονιών του), παίζοντας μόλις σε 4 ματς τη σεζόν 2009-10 και την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Καβάλα, η οποία τον παραχώρησε άμεσα δανεικό ξανά στην Κοζάνη, με την οποία είχε 22 συμμετοχές και 4 γκολ. Πέρυσι, στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, δοκίμασε την τύχη του στη γαλλική Τρουά χωρίς όμως να αγωνιστεί σε επίσημο ματς.

Ο 23χρονος μέσος έχει γεννηθεί στη Μελβούρνη από Έλληνες γονείς και είναι διεθνής τόσο με την Εθνική νέων της Αυστραλίας, όσο και με εκείνη της χώρας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey