Στην πόρτα της εξόδου ο Τραορέ

30/10/2012 - 12:08

traore_aelk_training_bulg1Ο Μαμαρί Τραορέ αναμένεται να πληρώσει το... μάρμαρο για την παρουσία πολλών ξένων παικτών στο ρόστερ της ΑΕΛΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Μάλι μπορεί να ήταν πέρυσι στις βασικές επιλογές για την 11άδα, ωστόσο ο Τίμος Καβακάς δείχνει να εμπιστεύεται άλλους παίκτες για το κέντρο της άμυνας. Σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός του τραυματισμού του Τραορέ, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να μετρά αυτή τη στιγμή μόλις 10 αγωνιστικά κι αυτά στην πρεμιέρα των Καλλονιατών στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας βρίσκονται συνολικά οκτώ παίκτες άλλων εθνικοτητών και συγκεκριμένα οι Πάιερ, Μαιστόροβιτς, Τραορέ, Σερφά, Μαρσέλο Άλβες, Λεοζίνιο, Γκονζάλες και Χλεμπ. Σύμφωνα με την προκήρυξη της Football League, κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί μίνιμουμ έξι Έλληνες παίκτες στη βασική 11άδα, επομένως οι ξένοι περιορίζονται σε πέντε.

Στην ομάδα του Λεκανοπεδίου σκέφτονται -σύμφωνα με ρεπορτάζ του flnews.gr- να αποδεσμεύσουν τον Αφρικανό αμυντικό τη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου. Ο Τραορέ είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2011 κλειστό συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey