Καβακάς: "Αδρανείς, στο ξεκίνημα των ημιχρόνων"

01/11/2012 - 10:06 Τελευταία τροποποίηση στις 01/11/2012 - 10:20

 

kavakas_timos_aelk_agrinio1slΑπογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα στο Πανθεσσαλικό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ΑΕΛΚ, o προπονητής Τίμος Καβακάς τονίζοντας πως στην ομάδα του στοίχισε η αγωνιστική αδράνεια στο ξεκίνημα τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου ημιχρόνου. 

Πιο αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου. Θεωρώ πως αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα αυτή ήταν η δική μου. Πέρα από το γκολ του Λεοζίνιο είχαμε και άλλες ευκαιρίες να βάλουμε ένα ακόμη γκολ. Πληρώσαμε την αδράνεια στο ξεκίνημα και των δύο ημιχρόνων.

Μετά το 60' μείναμε με 10 παίκτες και αυτό μας κούρασε ακόμη περισσότερο και σε συνδυασμό με τα 120 λεπτά αγώνα στην Καισαριανή, όσο περνούσε η ώρα αυτή η κούραση γινόταν όλο και πιο εμφανής. Στα πέναλτι δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει. Συνεχίζουμε...

Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα στη Μυτιλήνη με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα. Πρέπει να ανασυνταχθούμε από τη σωματική και ψυχική κούραση αυτών των δύο παιχνιδιών που διήρκησαν 120 λεπτά το καθένα. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά θα είμαστε έτοιμοι στο ματς της Δευτέρας για να πάρουμε τη νίκη»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey