Μύδροι της ΠΑΕ κατά Μιχαήλοβιτς!

01/11/2012 - 21:11 Τελευταία τροποποίηση στις 01/11/2012 - 21:28

mijailovic_aelk_gk_coach1Τις τελευταίες ημέρες ήταν κοινό μυστικό, πως οι σχέσεις του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ ήταν άκρως τεταμένες.

Το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο, έστω κι αν ο Σέρβος προπονητής τερματοφυλάκων είχε κληθεί εσπευσμένα από τους διοικούντες -στη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας- να επανέλθει στην ομάδα της Καλλονής.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛΚ έκανε γνωστή σήμερα την εκ νέου λύση της συνεργασίας της με τον Μιχαήλοβιτς, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του, που θα είναι ο Γιάννης Θεοφάνους, παλαίμαχος τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα.

Ωστόσο μεγάλη εντύπωση προκαλούν οι αιχμές που αφήνει η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κατά του Σέρβου κόουτς, χαρακτηρίζοντάς τον αφερέγγυο και αντιεπαγγελματία. Γεγονός που εγείρει ερωτηματικά, γύρω από την... αντίληψη των διοικούντων, αφού αυτή δεν ήταν η πρώτη, αλλά η δεύτερη θητεία του Μιχαήλοβιτς στην Καλλονή μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Θεοφάνους, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο κύριος Μιχαήλοβιτς μέσα στο λίγο διάστημα της επιστροφής του στην ομάδα μας, πρόλαβε να διδάξει τι θα πει αφερεγγυότητα και αντιεπαγγελματισμός."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey