Kαλός και ο βαθμός...

06/11/2012 - 10:21 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2012 - 10:46

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΛΚ κόντρα στον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Λεκανοπεδίου "κόλλησε" στο 0-0 απέναντι στους Κρητικούς, πρόσθεσε μεν ένα βαθμό στη συγκομιδή της, ωστόσο θα μπορούσε να έχει εκμεταλλευτεί καλύτερα τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες της.

Οι Καλλονιάτες είχαν καλύτερη στιγμή τους στον αγώνα το δοκάρι σε κεφαλιά του Γιώργου Μανούσου, προς το φινάλε της αναμέτρησης, ενώ η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς έφτασε κοντά στο γκολ σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις, με τους Ζαχόρα, Μπουχαλάκη και Ρομάνο, πιάνοντας καλύτερη απόδοση στο πρώτο 45λεπτο. 

Ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης παρακολούθησε όμορφο θέαμα, χωρίς όμως κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα σε ότι αφορά την ΑΕΛΚ να επικεντρωθεί στη συμμετοχή για 20 περίπου λεπτά του Λευκορώσου Βιάτσεσλαβ Χλεμπ, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Καλλονιατών.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ Καλλονής: Πάιερ, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης (46' Κριπιντίρης) Μαϊστόροβιτς, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μανουσάκης (84' Γιόνδης), Γκόβας (70' Χλεμπ)

Εργοτέλης: Αθανασίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Γεωργίου, Τζανακάκης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (90’ Δασκαλάκης), Ουέλινγκτον, Χαντί, Ζαχόρα (72’ Πλουσής), Δωματάς (78’ Λαμπίν)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey