Δεν τρώει γκολ, αλλά δε βάζει κιόλας!

14/11/2012 - 14:01 Τελευταία τροποποίηση στις 14/11/2012 - 15:08

aelk_panigyriko_thrasyvoulos1Η επιθετική δυστοκία που χαρακτηρίζει τη φετινή ΑΕΛΚ αποτελεί το βασικότερο πρόβλημα του Τίμου Καβακά, ο οποίος παρά τη σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις δε βλέπει να βγαίνουν στο χορτάρι, όλα όσα σχεδιάζονται.

Μετά από τη διεξαγωγή των οκτώ πρώτων αγωνιστικών, σχεδόν του 1/5 του φετινού πρωταθλήμτος, η ομάδα της Καλλονής μπορεί να υπερηφανεύεται μόνο για την αμυντική της λειτουργία και τα τρία γκολ παθητικό που μετρά ως τώρα.

Όταν όμως η κουβέντα φτάνει στον παραγωγικό τομέα, εκεί οι Καλλονιάτες συγκρίνονται μόνο με τους ουραγούς στη βαθμολογία Πιερικό, Θρασύβουλο και Βύζαντα Μεγάρων. Με μόλις τέσσερα γκολ ενεργητικό, η ΑΕΛΚ βιώνει από πρώτο χέρι τον κανόνα του ποδοσφαίρου, πως αν δε σκοράρεις, δεν κερδίζεις. Γι' αυτό άλλωστε μετρά και μόνο τρεις νίκες.

Ειδικά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, τα πράγματα είναι άσχημα για την ομάδα του Καβακά, αφού όχι μόνο δεν κέρδισε ή δε σκόραρε, αλλά στα Ψαχνά δεν απείλησε καν. Κάτι που κάνει επιτακτική την αναγκή για αλλαγή φιλοσοφίας στην επιθετική συμπεριφορά της ομάδας, αναμένοντας ένα... ξεμπούκωμα από τους σέντερ φορ που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο προπονητής της ομάδας του Λεκανοπεδίου είχε υπεραμυνθεί, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, των εμφανίσεων του Βλάση Καζάκη ο οποίος ναι μεν δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά του γκολ, όμως κάνει δημιουργικά πολλή δουλειά, περιφερειακά της αντίπαλης περιοχής. Σε κάθε περίπτωση, η ενσωμάτωση του Λευκορώσου Χλεμπ ίσως αλλάξει την εικόνα προς το καλύτερο.

Πάντως, πλην του Μανούσου ο οποίος σκόραρε κόντρα στον Παναιτωλικό, τα υπόλοιπα γκολ της ΑΕΛΚ έχουν έρθει από παίκτες που δεν αγωνίζονται στην επίθεση. Τον Κώτσιο δηλαδή, που πέτυχε δύο τέρματα απέναντι στην Παναχαϊκή, τον Γκονζάλες που σκόραρε με το Θρασύβουλο στο πρωτάθλημα και τον Λεοζίνιο, που άνοιξε λογαριασμό στα δύο ματς κυπέλλου με Εθνικό Αστέρα και Ολυμπιακό Βόλου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey