Θέλει ο Κώτσιος, δε ρισκάρει ο Καβακάς

15/11/2012 - 14:56 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2012 - 16:50

aelk_panaxaiki_goal_kotsios1Ο Ηλίας Κώτσιος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης στα τελευταία ματς της ΑΕΛΚ, ωστόσο το γεγονός πως ανεβάζει καθημερινά στροφές στις προπονήσεις, αφήνει κάποια περιθώρια αισιοδοξίας για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Τίμος Καβακάς είδε με ικανοποίηση τον έμπειρο αμυντικό να συμμετέχει στο πρόγραμμα προπόνησης, ωστόσο είναι δεδομένο πως δε θα ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή του τραυματισμού του, αν το ιατρικό τιμ δε δώσει πλήρως τη συγκατάθεσή του για να αγωνιστεί. Εκτός μάχης πάντως έχει τεθεί σίγουρα ο Βαλίντ Σερφά, που αναμένεται να επανέλθει τις επόμενεης ημέρες, όπως και ο Γιώργος Χωριανόπουλος ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η ΑΕΛΚ διανύει μια άσχημη αγωνιστική περίοδο, αφού τα αποτελέσματα δεν έρχονται στο γήπεδο, παρά το γεγονός πως σε ορισμένα ματς η εικόνα των Καλλλονιατών ήταν σχετικά καλή. Ο προπονητής της ομάδας πάντως, γνωρίζοντας πως μια νίκη κόντρα στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" θα αναπτερώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών, προσπαθεί με τονωτικές ενέσεις ψυχολογίας να τους δείξει το δρόμο προς τη νίκη.

(Πηγή φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey