Κατηγορίες για σκίσιμο αφισών!

15/11/2012 - 16:23 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2012 - 17:17

AELK_apollon_afisaΜε τοποθέτησή της σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κατηγορεί ως "στενόμυαλους", "βλάκες" και "κομπλεξικούς", τους αγνώστους που έσκισαν αφίσες του προσεχή αγώνα των Καλλονιατών κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ενέργειες που είναι ασφαλώς κατακριτέες, εφόσον τελικά συμβαίνουν, από όποιον και αν πραγματοποιούνται, ειδικά δε όταν πρόκειται για συντοπίτες μας και αφορούν ομάδα της Λέσβου, που εκπροσωπεί το νησί στη Football League.

Ωστόσο, αν και η συγκεκριμένη δήλωση δεν αποτελεί επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, το γεγονός και μόνο ότι δημοσιοποιείται μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο facebook ουσιαστικά ρίχνει... λάδι στη φωτιά, ανακυκλώνοντας τις εναντιώσεις ορισμένων για την παρουσία της ομάδας του Λεκανοπεδίου στην πόλη της Μυτιλήνης.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση στο "ΑΕΛ Καλλονής (official)": "Είναι μερικοί στενόμυαλοι με τόσο κοντόφθαλμο ορίζοντα που εξαντλούν τη βλακεία τους, το κόμπλεξ και τα απωθημένα τους πάνω σε μια αφίσα. Δεν πειράζει, αυτό που είναι να κάνει η ομάδα μας θα το κάνει στο γήπεδο. Βέβαια τους καταλαβαίνουμε αφού δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν, παίρνουν τους δρόμους οργισμένοι και καταστρέφουν ό,τι τους πληγώνει."

Η τοποθέτηση του ΑΕΛ Καλλονής (official)

AELK_official_afises

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey