Δεν... ταιριάζει με Παντελίδη

10/12/2012 - 17:03 Τελευταία τροποποίηση στις 10/12/2012 - 17:23

pantelidis_savvas3Η φημολογία που αναπτύχθηκε χθες γύρω από το όνομα του Σάββα Παντελίδη ήταν έντονη, όπως τελικά ο έμπειρος τεχνικός δε θα είναι ο αντικατάστατης του Τίμου Καβακά στν πάγκο της ΑΕΛΚ.

Οι Καλλονιάτες, μετά την ήττα από την Καβάλα βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" μάλιστα, ο Καβακάς ήταν υπ' ατμόν από την περασμένη εβδομάδα, όμως τον... γλίτωσε το γκολ του Μανούσου στις καθυστερήσεις του αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας στον "Ταρλά".

Αν και δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου χθες βράδυ έκαναν λόγο πως ο Παντελίδης ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΛΚ, τελικά η απάντηση του 47χρονου τεχνικού ήταν αρνητική.

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας της Καλλονής στρέφει πλέον αλλού το ενδιαφέρον της και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, φλερτάρει με τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος εργάστηκε πέρυσι τελευταία φορά στον πάγκο του Παναιτωλικού για τρεις μήνες. Πάντα στα υπ' όψη παραμένει και ο Γιάννης Ματζουράκης.

Το ρεπορτάζ του "SL" πάντως αναφέρει πως ο Νίκος Μιχαλάκης θα έχει σήμερα στραμμένο το βλέμμα του στις Σέρρες και στον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Εργοτέλη, περιμένοντας μια "γκέλα", η οποία ενδεχομένως και να αλλάξει τους συσχετισμούς στα "λιοντάρια"...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey