Ψάχνει κάτι πιο... εκλεκτό!

11/12/2012 - 21:08 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2012 - 21:38

Η ΑΕΛΚ συμπληρώνει δύο 24ωρα χωρίς προπονητή, ωστόσο η προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στο Βύζαντα Μεγάρων συνεχίζεται, όπως άλλωστε και το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τίμου Καβακά.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης επιθυμεί να φέρει στην ομάδα του Λεκανοπεδίου έναν κόουτς με εμπειρίες και παραστάσεις από τη Super League, όμως συναντά τη σθεναρή αντίσταση των υποψήφιων στόχων του.

Πρώτος απάντησε αρνητικά ο Σάββας Παντελίδης, που εργαζόταν μέχρι τον Οκτώβρη στον Πανθρακικό, ενώ στη συνέχεια έγινε κρούση στον Νίκο Κωστένογλου, που απολύθηκε από την Ξάνθη, όμως και πάλι η εξέλιξη δεν ήταν η επιθυμητή. Ακολούθως νέα σενάρια έκαναν λόγο για επαφή με τον Τάκη Λεμονή, χωρίς να επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη.

Στο στόχαστρο της ΑΕΛΚ βρίσκεται πλέον ο Μάκης Κατσαβάκης, ο Μάκης Χάβος και ο Μπάμπης Τεννές, με τους δύο πρώτους να έχουν "παίξει" ως πιθανές περιπτώσεις και πέρυσι τέτοια εποχή, όταν οι Καλλονιάτες έψαχναν τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο. Τότε, επιλέχθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης, τον οποίο προσέγγισε και τώρα η ΠΑΕ ΑΕΛΚ με το ενδεχόμενο συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές πάντως, να παραμένει μακρινό.

Στην ομάδα της Καλλονής είχαν χθες το βλέμμα στραμμένο και στις Σέρρες, περιμένοντας πιθανές εξελίξεις στον Πανσερραϊκό σε περίπτωση ήττας από τον Εργοτέλη. Όμως τα "λιοντάρια" επικράτησαν με 2-0 και ο Μιχάλης Γρηγορίου συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των διοικούντων.

Όσο για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για βολιδοσκόπηση και του Γιάννη Παπακώστα, δε φαίνεται να συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey