Στήριξη στην "Κυψέλη" μέσω... Βύζαντα!

13/12/2012 - 13:20 Τελευταία τροποποίηση στις 13/12/2012 - 13:55

aelk_kypseliΗ ΑΕΛΚ, αρκετές φορές μέσα στη διάρκεια της χρονιάς έχει επιδείξει το κοινωνικό της πρόσωπο και εξαίρεση δε θα μπορούσε να αποτελέσει η γιορτινή περίοδο που πλησιάζει.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της δραστηριότητας λοιπόν, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ πήρε την απόφαση να στηρίξει τα παιδιά της "Κυψέλης". Συγκεκριμένα, στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων, για κάθε εισιτήριο των 5€, 10€ και 15€ που θα αγοράσουν οι φίλαθλοι, θα δίνεται 1€ στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Φροντίδας για Α.με.Α. "Κυψέλη".

Αναμφίβολα, μια πρωτοβουλία που αξίζει τη στήριξη όλων των Λέσβιων.

Λίγα λόγια για την Κυψέλη

Το Μικτό Κέντρο Διημερεύσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. η "ΚΥΨΕΛΗ" ιδρύθηκε το 1996. Διοικείται από 7μελές Συμβούλιο τεσσάρων Α.με.Α. και τριών γονέων Α.με.Α.

Στα 14 χρόνια λειτουργίας της, η "Κυψέλη" έχει διαγράψει ενεργή παρουσία στο Νομό Λέσβου, αγωνιζόμενη τόσο για τα ίδια τα άτομα με αναπηρία όσο και για τις οικογένειες τους, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, προσφέροντας υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας. Μάλιστα, η "Κυψέλη" έχει καταφέρει να απεγκλωβίσει τα παιδιά από το σύνηθες περιβάλλον της οικογένειας και της γειτονιάς, χαρίζοντάς τους μια ζεστή αγκαλιά σε συνδυασμό με ψυχαγωγία και μάθηση.

Στο Κέντρο εφαρμόζονται καθημερινά προγράμματα με σκοπό την κοινωνική ενσωμάτωση των μελών του, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων τους, την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση, τη συμβουλευτική τους υποστήριξη κ.α.

Η "Κυψέλη" φιλοξενεί άτομα με αναπηρία όλων των μορφών, με ποσοστό 50% και άνω.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey