Ζητείται προπονητής, άμεσα!

13/12/2012 - 18:16

aelk_pagkos_neos1Η απομάκρυνση του Τίμου Καβακά από τον πάγκο της ΑΕΛΚ την περασμένη Κυριακή, μετά την ήττα από την Καβάλα, έγινε με... συνοπτικές διαδικασίες πριν ακόμα επιστρέψει η αποστολή των Καλλονιατών στο ξενοδοχείο, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο "Ανθή Καραγιάννη".

Πολλοί πίστεψαν, ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης είχε προετοιμάσει το έδαφος για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του 40χρονου τενχικού. Διαψεύστηκαν όμως από τις εξελίξεις, αφού η ομάδα της Καλλονής μπήκε πλέον στο πέμπτο 24ωρο αναζήτησης του νέου προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της ανόδου στη Super League.

Από το... τηλέφωνο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ έχουν περάσει πολλοί υποψήφιοι. Οι περισσότεροι έδειξαν κολακευμένοι από το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό τους, αλλά απάντησαν αρνητικά στην πρόταση ανάληψης καθηκόντων στην ομάδα της Καλλονής. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ο Νίκος Μιχαλάκης έχει ξεχωρίσει πάντως κάποιες περιπτώσεις και δεν το βάζει κάτω, συνεχίζοντας το δικό του πρέσινγκ για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας.

Ο υποψήφιος προπονητής της ΑΕΛΚ απαιτείται να έχει εμπειρία και παραστάσεις από τη Super League, να είναι σχετικά νεός ώστε να έχει και φιλοδοξίες, γενικώς παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, έχοντας παρουσιάσει θετικό έργο στις προηγούμενες ομάδες του. Ασφαλώς, τα κριτήρια είναι αυστηρά, ωστόσο ο Νίκος Μιχαλάκης πιστεύει πως τα πράγματα θα έχουν ξεκαθρίσει τις επόμενες ώρες, είτε πριν το ματς με τον Βύζαντα (που είναι το επιθυμητό), είτε μετά από αυτό.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey