Εν αναμονή απαντήσεων για προπονητή

18/12/2012 - 19:21

Katsavakis_Makis_coach1Οι μέρες περνάνε και η ΑΕΛΚ καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Τίμου Καβακά στον πάγκο της, έχοντας συμπληρώσει πλέον 9 μέρες από την απόλυση του 40χρονου τεχνικού.

Ο Λουκάς Καραδημος, που κοουτσάρισε τους Καλλονιάτες στο ματς με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων, είχε αναφέρει στη Συνέντευξη Τύπου πως η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική, ως προς την ανακοίνωση του νέου προπονητή.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης συνεχίζει το "ψηστήρι" του σε έμπειρους τεχνικούς, που έχουν διατελέσει σε πάγκους ομάδων της Super League, αναμένοντας τις τελικές αποφάσεις τους. Διακαής πόθος του ήταν ο Σάββας Παντελίδης, που δείχνει πάντως να απομακρύνεται, εκτός κι αν αλλάξουν ξαφνικά τα δεδομένα στην υπόθεσή του. Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο πέρυσι η ομάδα της Κομοτηνής, δεν έδειξε να πείθεται από το ασφυκτικό πρέσινγκ της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, έχει υπάρξει προφορική συμφωνία με τον Μάκη Κατσαβάκη, που βρέθηκε φέτος για κάποιες αγωνιστικές στον πάγκο του Άρη. Όμως το γεγονός, πως δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από επίσημα χείλη, μπερδεύει την κατάσταση, αφού φαίνεται πως στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ εξακολουθούν να περιμένουν απαντήσεις από άλλους υποψήφιους στόχους.

Εξάλλου οι Καλλονιάτες άφηναν να εννοηθεί πως αναζητούν έναν προπονητή σε νεαρή ηλικία, φιλόδοξο, αλλά με παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία κι ο Κατσαβάκης, που έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια σε Άρη, Δόξα Δράμας, Πιερικό και Ηρακλή, συμπληρώνει το Γενάρη το 60ο έτος της ηλικίας του.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τη δήλωση του Τεχνικού Διευθυντή Λουκά Καραδήμου "το θέμα προπονητή θα έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι Τρίτη-Τέταρτη..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey