Ένα αντίο... διαφορετικό σε Τραορέ!

09/01/2013 - 12:53

traore_aelk_training_bulg1Χώρισαν οι δρόμοι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και του Μαμαρί Τραορέ μετά από ενάμισι χρόνο συνεργασίας, κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού ο κεντρικός αμυντικός από το Μάλι δεν υπολογιζόταν στα πλάνα της ομάδας.

Οι διοικούντες των Καλλονιατών επεφύλασαν πάντως ένα ξεχωριστό αντίο προς τον ποδοσφαιριστή, που δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα κατά την παρουσία στην ΑΕΛΚ και ήταν υπόδειημα επαγγελματία.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το σπίτι του Προέδρου Νίκου Μιχαλάκη στη Τζέντα θα είναι πάντοτε ανοικτό για τον "Μάμα", σε κάποια από τις συχνές επισκέψεις του στη Μέκκα...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι στους οποίους δεν ταιριάζουν οι στυφές ανακοινώσεις και οι τυποποιημένες εκφράσεις που είθισται να διαβάζει κανείς στις λύσεις συνεργασίας. Ο Μαμαρί Τραορέ, ο «Μάμα», ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στην ΑΕΛΚ μας και, πέρα από το αδιαμφισβήτητο ποδοσφαιρικό του ταλέντο, έκανε γρήγορα αισθητή την παρουσία του με τη θετική αύρα που τον περιβάλλει ως άνθρωπο.

Ο Μαμαρί Τραορέ είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα με την οποία χαίρεσαι να ανταλλάσεις καθημερινές κουβέντες, αντλώντας λίγη από την αισιοδοξία που τον χαρακτηρίζει. Έπειτα από επιθυμία του ίδιου δε θα συνεχίσει με την ομάδα μας.

Τόσο τα μέλη της διοίκησης, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία όσο και προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης θέλουμε να του πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα μας προσέφερε σε αγωνιστικό και σε ανθρώπινο επίπεδο και να σημειώσουμε πως η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντοτε ανοικτή γι' αυτόν.

Άλλωστε, στην επόμενη επίσκεψη του «Μάμα» στη Μέκκα, ο πρόεδρος τον περιμένει στο σπίτι του στην Τζέντα για να τον φιλοξενήσει..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey