Τελειώνει και ο Χατζόπουλος;

09/01/2013 - 13:50 Τελευταία τροποποίηση στις 09/01/2013 - 14:22

xatzopoulos_aelk1Δεδομένης της μη συμμετοχής του σε φετινούς αγώνες της ΑΕΛΚ στη Football League, ο Νίκος Χατζόπουλος απασχόλησε πριν από αρκετό καιρό τις ιστοσελίδες της κατηγορίας, οι οποίες έκαναν λόγο για επερχόμενο "διαζύγιο" από τους Καλλονιάτες.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, παρά το γεγονός πως δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Τίμου Καβακά, ο οποίος προτίμησε να φέρει στη Λέσβο πλειάδα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στο κέντρο της άμυνας (Κώτσιος, Μαιστόροβιτς, Αναστασιάδης), συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις προπονήσεις αδιαμαρτύρητα. Το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής και στο ματς με το Φωκικό στο ντεμπούτο του Τεννέ στον πάγκο της ΑΕΛΚ, "φούντωσε" εκ νέου τα συγκεκριμένα σενάρια.

Σήμερα πάντως, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με έναν άλλον στόπερ, τον Μαμαρί Τραορέ, όμως ψάχνοντας κανείς στο ρόστερ της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, διαπιστώνει πως από το πρωί λείπει και το όνομα του Χατζόπουλου!

Κάτι που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αποτελώντας πιθανότατα προάγγελο εξελίξεων γύρω από το μέλλον του 27χρονου πρώην ποδοσφαιριστή του Διαγόρα, του Πιερικού, του Παναργειακού και του Αστέρα Τρίπολης.

(Πηγή φωτό: aelk.gr)

Το ρόστερ των Καλλονιατών στο aelk.gr

AELK_roster_750px

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey