Έφυγε ο γυμναστής Παντελίδης

24/01/2013 - 11:24 Τελευταία τροποποίηση στις 24/01/2013 - 16:30

Pantelidis_Sakis_gymanstis_AELKΣύνηθες φαινόμενο έχει γίνει πλέον στην ΑΕΛΚ η αποχώρηση μελών του τεχνικού τιμ, είτε για προσωπικούς λόγους είτε λόγω άλλων συνθηκών, με αποτέλεσμα οι παίκτες να προπονούνται υπό τις οδηγίες νέων προσώπων.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του γυμναστή Σάκη Παντελίδη, ο οποίος με ανακοίνωσή του που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λέσβο λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος.

Θυμίζουμε ότι ο Παντελίδης εργάστηκε στην ΑΕΛΚ από τις αρχές Δεκέμβρη, αντικαθιστώντας τον Κώστα Λιάπη που πρόλαβε να μείνει στο νησί για τέσσερις μήνες, ώντας ο άνθρωπος με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η φετινή προετοιμασία.

Αναλυτικά, η δήλωση του Σάκη Παντελίδη στο aelk.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ τον Πρόεδρο κ. Μιχαλάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Παπαδό πουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Καραδήμo για τη συνεργασία που είχαμε το τελευταίο διάστημα και να ευχηθώ ολόψυχα να πετύχει στο έργο της.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία δηλώνοντας πως η απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα οφείλεται καθαρά σε ένα άκρως προσωπικό μου πρόβλημα. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο...

Με τιμή,

Παντελίδης Σάκης»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey