Την Κρήτη νοσταλγεί ο Κώτσιος...

26/01/2013 - 21:45

Kotsios_aelk_larisa1Δημοσίευμα του athleticradio.gr αναφέρει πως ο Εργοτέλης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον αμυντικό της ΑΕΛΚ Ηλία Κώτσιο, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ επιθυμεί να επιστρέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου διαμένει μόνιμα η οικογένειά του.

Ο Κώτσιος, τον οποίο θα τιμήσει μάλιστα ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναϊκού Μυτιλήνης για την προσφορά του στο "Τριφύλλι", είναι βασικό στέλεχος των Καλλονιατών και μια ενδεχόμενη αποχώρησή του δε θα ηχήσει καλά στα αυτιά των φιλάθλων.

Βάσει των όσων αναφέρει το άρθρο του athlelticradio.gr, η διοικούσα επιτροπή του Εργοτέλη καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να πάρει την ασφαλιστική ενημερότητα και να κάνει μια με δύο προσθήκες που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλης βρίσκονται σε συζητήσεις με τον αμυντικό της ΑΕΛΚ, οι οποίες γίνονται σε αρκετά καλό κλίμα. Στο ρεπορτάζ γίνεται επίσης λόγος για τη μεγάλη εμπιερία και τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League. 

Το θέμα είναι ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΛΚ, η οποία είτε θα πρέπει να αποζημιωθεί για να τον παραχωρήσει, είτε να έρθει σε -κοινή συνεναίσει- λύση της συνεργασίας της με τον 36χρονο αμυντικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey