Έφυγε και ο Μαϊστόροβιτς!

28/01/2013 - 21:44 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2013 - 21:55

majstoroivic_ivica1Μπορεί για την περίπτωση του Χλεμπ η αποδέσμευσή του να ήταν ευχής έργον για την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ωστόσο η αποχώρηση του Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς έτσι όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ στην παρούσα φάση σίγουρα δεν ήταν αναμενόμενη.

Ο Αυστριακός με κροατικές ρίζες που αποκτήθηκε από την ΑΕΛΚ ως ελεύθερος στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, φέρεται να είχε εκδηλώσει πριν λίγο καιρό την πρόθεσή του να αφήσει την Καλλονή και να μεταγραφεί σε ομάδα της Αυστρίας, επικαλούμενος προσωπικό του πρόβλημα.

Η διοίκηση της ομάδας δε στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή και μόλις σήμερα ανακοίνωσε την αποδέσμευσή του, με τις δύο πλευρές να έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για αυτή τη σύντομη συνεργασία τους.

Σε δήλωσή του λοιπόν στο aelk.gr ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη αλλά και το τεχνικό τιμ για τη διευκόλυνση που του παρείχαν στο θέμα της αποχώρησής του, ευχόμενος στην πρώην πια ομάδα του την κατάκτηση της ανόδου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη, τον Τεχνικό Διευθυντή Λουκά Καραδήμο αλλά και τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ για την κατανόηση που έδειξαν στο προσωπικό μου πρόβλημα. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Καλλονής και στους συμπαίκτες μου και τους εύχομαι στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν την άνοδο. Πιστεύω πως η ΑΕΛΚ μπορεί να τα καταφέρει γιατί πάνω απ' όλα υπάρχει υγεία και σιγουριά μέσα σε αυτήν».

Για τον ποδοσφαιριστή μίλησε από την πλευρά της ομάδας ο Τεχνικός Διευθυντής της Λουκάς Καραδήμος, που δεν έκρυψε πως η αποχώρηση του Ίβιτσα είναι απώλεια για την ΑΕΛΚ.

«Αν και η ομάδα μας είχε ανάγκη την παρουσία του Ίβιτσα ωστόσο δε θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους. Άλλωστε τόσο η αντίληψη η δική μου, του προπονητή όσο και του προέδρου μας είναι οι παίκτες μας να αισθάνονται ήρεμοι τόσο σε ό, τι έχει να κάνει με την ομάδα όσο και σε ό, τι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή. Γι 'αυτό σεβόμαστε την επιθυμία του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η αποχώρηση του Μαϊστόροβιτς τώρα που είναι σαφές πως ήταν εκτός πλάνου, διαταράσσει την ισορροπία στην αμυντική γραμμή της ομάδας, που μέχρι σήμερα φάνταζε υπερπλήρης. Με δεδομένες και τις αποδεσμεύσεις των Τραορέ και Χατζόπουλου αλλά και την ιδιαίτερη περίπτωση με τον Κώτσιο που φέρεται να θέλει να παίξει στην Κρήτη, η ΑΕΛΚ εκεί που δείχνει να λύνει το επιθετικό της πρόβλημα με τις αποκτήσεις των Ντιμπαλά και Κάντζι, ξαφνικά «πονοκεφαλιάζει» για τα μετόπισθεν. Βέβαια δεν αποκλείεται η αποχώρηση του Μαϊστόροβιτς να αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα στην υπόθεση Κώτσιου, καθώς είναι σαφές πως δύσκολα η ομάδα θα δεχτεί να χάσει και τους δύο τόσο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της. Εκτός και αν υπάρχει στο μυαλό του Προέδρου έτοιμη εναλλακτική και για τους δύο, με μία ακόμη μεταγραφή αυτή τη φορά για την αμυντική γραμμή...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey