Πάνω στο συμβόλαιο... κάθεται ο Πάιερ!

29/01/2013 - 12:02

Payer_Helge_AELK_training_Papados1Με την απόκτηση του Καραγκιολίδη, η ΑΕΛΚ έδειξε τις προθέσεις της σε σχέση με την αποδέσμευση του Αυστριακού τερματοφύλακα Χέλγκε Πάιερ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι με περγαμηνές και διαφημίστηκε ως η κορυφαία προσθήκη των Καλλονιατών στην προσπάθεια τους για άνοδο στη Super League.

Ο πρώην κίπερ της Ραπίντ Βιέννης όμως δεν επιβεβαιώσε τις προσδοκίες των διοικούντων και μετά τον τραυματισμό του δεν μπόρεσε να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, γεγονός που τον έριξε από τη βασική 11άδα, με τον Λευτέρη Μάππα να σηκώνει και φέτος το βάρος κάτω από τα δοκάρια.

Στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ αποφάσισαν πως θα ήταν προτιμότερο να λύσουν το συμβόλαιο του Αυστριακού, όμως ο Πάιερ δε δείχνει μέχρι σήμερα να συμμερίζεται την άποψη της διοίκησης. Έχοντας λαμβάνειν αρκετά υψηλές αποδοχές, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και απαιτεί μια γερή αποζημίωση για να "σπάσει" το συμβόλαιό του και να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Λουκάς Καραδήμος αναζητά τη χρυσή τομή με τους εκπροσώπους του διεθνή τερματοφύκακα, όμως όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη...

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey