Ο Χλεμπ και οι... "τεμπέληδες Έλληνες"!

30/01/2013 - 21:28 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2013 - 21:36

Ο Βιάτσεσλαβ Χλεμπ που έφυγε από την ΑΕΛΚ και στο σύντομο χρονικό διάστημα που αποκτήθηκε από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, όταν δεν ήταν τραυματίας βοήθησε παίζοντας  όλα κι όλα 121 λεπτά, είχε μόνο… καλά λόγια να πει για την πρώην ομάδα του, τους συμπαίκτες του αλλά και γενικά τους Έλληνες.

Το flnews.gr αναδημοσίευσε τις δηλώσεις του Λευκορώσου επιθετικού, γνωστού περισσότερο λόγω της μεγάλης καριέρας του αδελφού του Αλεξάντρ, στην ιστοσελίδα «Telegraf» στις οποίες ο Χλεμπ αφού μοιράστηκε με αναγνώστες όλες τις φωτογραφίες των… διακοπών του με τη σύζυγό του από την Αθήνα και τη Μυτιλήνη στο διάστημα της σχεδόν μόνιμης αποθεραπείας του από τον τραυματισμό που κουβαλούσε, εξαπέλυσε βέλη τόσο κατά των πρώην (Ελλήνων) ποδοσφαιριστών του, όσο και προς τη διοίκηση με την υποσημείωση του πως έφυγε λόγω των περικοπών στο μπάτζετ της ομάδας, αφού ο στόχος της ανόδου δεν επετεύχθη!

Ειδικά για το τελευταίο το καρφί του Χλεμπ προς τη διοίκηση είναι αρκετά μεγάλο και θα σήκωνε αρκετή κουβέντα αν οι Καλλονιάτες δε φρόντιζαν να αναπληρώσουν το κενό του όχι με έναν, αλλά με δύο ποδοσφαιριστές (Κάνζι, Ντιμπαλά) και ουσιαστικά να τον διαψεύσουν πανηγυρικά.

Τι άλλο ενδιαφέρον είπε ο Χλεμπ; «Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές συνηθίζουν να κάνουν μόνοι τους παρέα, δεν τους αρέσει που οι μισθοί των ξένων είναι υψηλότεροι», ενώ σχολίασε και τι επίπεδο της Football League λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι το «χειρότερο, αν και οι πιο έμπειροι λένε πως είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα από τη Superleague από πλευράς πίεσης και ταχύτητας.».

Για το τέλος όμως ο Χλεμπ που πληρώθηκε για κοντά ένα εξάμηνο χωρίς να έχει παίξει ένα 90λεπτο, κράτησε και το καλύτερο όπου σαν άλλος… Φούχτελ χαρακτήρισε τους Έλληνες «τεμπέληδες»! «Νόμιζα ότι οι Έλληνες δούλευαν σκληρά., αλλά είναι τεμπέληδες. Τα μαγαζιά στην Ελλάδα κλείνουν στις 2 το μεσημέρι τη Δευτέρα την Τετάρτη και την Παρασκευή», ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση.

Ο Λευκορώσος μετά τις… διακοπές του στη χώρα μας, επέστρεψε στην αγαπημένη του Τόρπεντο και ελπίζουμε εκεί να αποδείξει το πλούσιο ταλέντο του, που εδώ το κράτησε κρυφό…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey