Ξάφνιασε με Σιδεράκη!

12/02/2013 - 17:10

Siderakis_Panionios1Μια ακόμα μεταγραφική κίνηση για την ΑΕΛΚ, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη.

Ο 25χρονος κίπερ, που έκανε ντεμπούτο στη Super League με τη φανέλα του Πανιωνίου, έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, θα φορά στο υπόλοιπο της σεζόν τη φανέλα των Καλλονιατών.

Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του παίκτη στην ΑΕΛΚ είχε να κάνει με το πρόβλημα που είχε προκύψει αναφορικά με την ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ.

Μετά την απομάκρυνση του Χέλγκε Πάιερ, η ΑΕΛΚ προχώρησε στο δανεισμό του Καραγκιολίδη από τον Ατρόμητο, έχοντας μείνει μόνο με τον νεαρό Πέτρο Γόμο στο δυναμικό της. Πλέον, με την απόκτηση και του Σιδεράκη, σε συνδυασμό με την παρουσία του Λευτέρη Μάππα, ο συναγωνισμός για μια θέση κάτω από τα δοκάρια αναμένεται έντονος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη.

Ο Γιάννης Σιδεράκης γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1987 στην Αθήνα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και ως το 2006 ήταν μέλος της ομάδας Κ-17.

Το 2007 παραχωρήθηκε στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, όπου αγωνίστηκε για 2,5 σεζόν. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Αθηνών και του Θρασύβουλου. Το καλοκαίρι του 2011 εντάχθηκε στο δυναμικό του Πανιωνίου, με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική στις 28 Αυγούστου."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey