Ευχαριστίες Καζάκη!

13/02/2013 - 11:13 Τελευταία τροποποίηση στις 13/02/2013 - 11:38

Kazakis_AELK_Ethnikos_Asteras_kypelloΗ κατάσταση της υγείας του Βλάση Καζάκη ήταν λίγο πολύ γνωστή στα δημοσιογραφικά στέκια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής νοσηλεύθηκε για αρκετές ημέρες και στη Μυτιλήνη και στην Αθήνα, όταν μια ίωση μετεξελίχθηκε σε πνευμονία και εν συνεχεία δημιούργησε διάφορα άλλα προβλήματα στον οργανισμό του.

Γερή κράση ο 29χρονος επιθετικός κατάφερε να ανταπεξέλθει, αν και χρειάστηκε περισσότερο από ένα τρίμηνο, μέχρι να σταθεροποιηθεί η υγεία του.

Σήμερα, με μια προσωπική δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ευχαρίστησε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του όλο το προηγούμενο διάστημα, τονίζοντας από την Αθήνα όπου και βρίσκεται ότι σύντομα θα επιστρέψει στο νησί για να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Αναλυτικά: "Αθήνα 13/02/2013

Με αφορμή την σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας μου, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους της ομάδας μου, της Α.Ε.Λ. Καλλονής, για την αμέριστη ουσιαστική και ηθική συμπαράστασή τους.

Ιεραρχικά ξεκινώντας από την διοίκηση, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Νικόλαο Μιχαλάκη, ο οποίος παρά το σύντομο της γνωριμίας μας, ενδιαφέρθηκε και συμπεριφέρθηκε σαν πραγματικός φίλος και όχι σαν απλός συνεργάτης δείχνοντας πόσο μεγάλος άνθρωπος είναι.

Εν συνεχεία να σταθώ στους κυρίους Κώστα Παπαδόπουλο, Λουκά Καραδήμο και Δημήτρη Αγγελώνια οι οποίοι έκαναν ότι μπορούσε ο καθένας περισσότερο από το πόστο του δείχνοντας καθημερινό ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου.

Επίσης ευχαριστώ τον κύριο Παναγιώτη Ψούχλο και την κυρία Ευγενία Στιβακτάκη, γιατί βοήθησαν εμένα και την οικογένειά μου, σε λειτουργικά θέματα, από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, με μεγάλη ανιδιοτέλεια.

Τελευταίο και πιο σημαντικό είναι το «ευχαριστώ» που έχω να πω στους συμπαίκτες μου, σε όλους μαζί και στον καθένα ξεχωριστά, οι οποίοι δεν με ξέχασαν ούτε μια μέρα, δίνοντάς μου με αυτόν τον τρόπο δύναμη για να γυρίσω το συντομότερο πίσω στη Μυτιλήνη και να σταθώ δίπλα τους στον αγώνα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Με εκτίμηση,
Βλάσης Καζάκης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey