Τα "κλειδιά" της ΠΑΕ στον Καρτάλη!

04/03/2013 - 14:22 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2013 - 14:49

Mixalakis_Kartalis_Tarlas_2013Η είδηση είχε διαρρεύσει από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, η ανακοίνωση ήρθε αμέσως μετά την κοπή της πίτας της ομάδας την περασμένη Παρασκευή και χθες με την παρουσία του Προκόπη Καρτάλη στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης στο πλευρό του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μιχαλάκη ήρθε και η επισημοποίηση της επανασύνδεσης του άλλοτε μεγάλου άσου και τεχνικού διευθυντή των Καλλονιατών, με την αγαπημένη του ομάδα.

Ο Προκόπης Καρτάλης μετά από ένα διάλλειμα περίπου ενός περίπου χρόνου –ίσως και λιγότερο- αναλαμβάνει ξανά καθοριστικό πόστο στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αλλά αυτή τη φορά αποκτά διευρυμένες αρμοδιότητες, αφού δεν θα περιοριστεί στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας καθώς αναλαμβάνει ως Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ.

Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Μιχαλάκης αναγγέλλοντας την επιστροφή του Καρτάλη στην ομάδα στη διάρκεια της κοπής της πίτας της ομάδας την περασμένη Παρασκευή, τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ουσιαστικά θα είναι ο «αντί αυτού», ειδικά για τις περιόδους που ο Πρόεδρος λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων θα απουσιάζει από τη Λέσβο.

Η εξέλιξη αυτή σαφέστατα θεωρείται ως μία από τις πλέον ρηξικέλευθες αλλαγές στην ιεραρχία των διοικητικών της ΠΑΕ, αφού μέχρι πρότινος μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι την απόλυτη ευθύνη λειτουργίας της εταιρείας σε επίπεδο διοίκησης, την είχε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας.

Η ανέλιξη του Καρτάλη τώρα αλλάζει τις ισορροπίες αφού ο άλλοτε Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, παίρνει εκείνος πια από τον Πρόεδρο τα «κλειδιά» της ΠΑΕ και αποτελεί το νέο «εκλεκτό» του και πλέον έμπιστό του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πρόεδρος δείχνει να παίρνει σημαντικές αποφάσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στη συνέχεια της χρονιάς. Στο χθεσινό αγώνα εξάλλου, κόντρα στο Θρασύβουλο, Μιχαλάκης και Καρτάλης ήταν συνεχώς ο ένας δίπλα στον άλλον, κάτι που φανερώνει πως η επικοινωνία τους γίνεται χωρίς «παρεμβολές», όπως άλλωστε συνέβαινε και στο πρόσφατο παρελθόν.

Παράλληλα η επιστροφή του Καρτάλη αποτελεί αναμφίβολα μια έξυπνη κίνηση από κάθε άποψη, αφού πρόκειται για έναν «ποδοσφαιράνθρωπο» (σ.σ. που η αλήθεια είναι ότι έλειπε πολύ από τη διοίκηση), ο οποίος μάλιστα γνωρίζει απ' έξω κι ανακατωτά τα εσωτερικά ζητήματα της ομάδας, είναι επικοινωνιακός, διεισδυτικός και ευέλικτος και φυσικά σε θέση άμεσα να αποκτήσει ενεργητικό ρόλο σε κάθετί που αφορά την ορθή λειτουργία της ΠΑΕ.

Όσο κι αν πολλοί χαρακτηρίζουν τον Καρτάλη ως την πλέον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην ΑΕΛΚ με φανατικούς φίλους αλλά και εχθρούς τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι κοινά παραδεκτό πως ο ίδιος πρωταγωνίστησε καθοριστικά σε όλες τις μεγάλες κρίσιμες στιγμές των Καλλονιατών, με αποφάσεις και ενέργειές του σχετικές με το μέλλον της ομάδας. Και τώρα που η ΑΕΛΚ «παίζει» το πιο σημαντική της παρτίδα στην ιστορία της για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία, ο Καρτάλης ενδεχομένως είναι ο καταλληλότερος «άσσος» του Προέδρου για την επιτυχία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey