Άρεσε η... "Μυτιληνιά" ΑΕΛΚ!

01/04/2013 - 12:01 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2013 - 12:57

aelk_panigyriko_vlastellis1Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις! Αλλά έξι Λέσβιους ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Τεννές στην 11άδα της ΑΕΛΚ στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με τον Πιερικό, οι οποίοι και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο, κερδίζοντας παράλληλα και το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας που θέλει να βλέπει το… ντόπιο υλικό να αγωνίζεται στον Ταρλά.

Οι σημαντικές απουσίες των Κάντζι, Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκη και Χωριανόπουλου, έδωσαν την αφορμή στον έμπειρο τεχνικό των Καλλονιατών να δώσει ευκαιρίες στους γηγενείς ποδοσφαιριστές του και αν κρίνει κανείς από το αποτέλεσμα αλλά και από το γεγονός πως σκόραραν και ο Τζίμης Βλαστέλλης και ο Μανουσάκης (δύο φορές), καθώς και ο Μανούσος, μετρώντας οι ίδιοι  άλλα δύο δοκάρια (Μανούσος, Βλαστέλλης), τότε η ευκαιρία τους αρπάχτηκε σαφέστατα από τα μαλλιά!

Ειδικότερα τώρα, ο Τζίμης Βλαστέλλης που σίγουρα άξιζε περισσότερο χρόνο συμμετοχής φέτος τόσο από τον Τίμο Καβακά όσο και από τον Μπάμπη Τεννέ, παίζοντας για πρώτη φορά ως βασικός φέτος, πραγματοποίησε ομολογουμένως εξαιρετική εμφάνιση, βρίσκοντας δίχτυα και καταγράφοντας ουκ ολίγες εντυπωσιακές ενέργειες στα 70 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε.

Ο Λημνιός Δήμος Μανουσάκης, που φέτος δεν είναι στις πρώτες επιλογές όπως πέρυσι, σκόραρε δύο φορές και δήλωσε «παρών», ενώ ο Μανούσος πετυχαίνοντας γκολ από τα 11 βήματα και μοιράζοντας μία ασίστ ήταν ξανά θετικός, αν και ο «Γιώργαρος» αποτελεί βασική επιλογή για την 11άδα και στα δύο χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα. Θετικός ήταν και ο Μιχάλης Κριπιντήρης που βέβαια είναι ένα "πολυεργαλείο" για την ομάδα της Καλλονής και χρησιμοποιείται αναλόγως κατά περίσταση, αλλά και ο Νίκος Γάλας που αγωνίστηκε βασικός ως δεξιός μπακ και κέρδισε το χειροκρότημα σε πολλές από τις ενέργειές του.

Στην επανάληψη έπαιξε και ο Στρατής Βαλιός αντικαθιστώντας στο 50΄τον Κώτσιο, αποδεικνύοντας πως μπορεί να εξελιχθεί στο μέλλον σε υπολογίσιμη δύναμη στα μετόπισθεν των Καλλονιατών. Το σύνολο λοιπόν έξι… «Μυτιληνιοί» που άρεσαν και ικανοποίησαν προπονητή και κερκίδα στο παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό! Στον πάγκο της ΑΕΛΚ βρισκόταν άλλος ένας Λέσβιος, ο Λευτέρης Μάππας, που μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey