Μετακομίζει... Θεσσαλονίκη!

05/04/2013 - 17:01 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2013 - 17:10

Niki_Volou_AELK_Leozinho_0-0Με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Football League να περιλαμβάνει συνεχείς αναμετρήσεις Κυριακή - Τετάρτη και τα επόμενα ματς της ΑΕΛΚ να διεξάγονται εκτός έδρας, το μόνο που απέμενε στους Καλλονιάτες ήταν να... μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη βόρεια Ελλάδα για τους αγώνες κόντρα σε Ηρακλή (7/4) και Δόξα Δράμας (12/4) και σε αυτούς δε συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Τόνι Γκονζάλες, ο ανέτοιμος Βλάσης Καζάκης και ο στρατευμένος Αντώνης Γιόνδης. Συνολικά 21 παίκτες απαρτίζουν την αποστολή της ΑΕΛΚ, η οποία αναχωρεί αύριο για τη συμπρωτεύουσα.

Μετά το κυριακάτικο παιχνίδι, οι Καλλονιάτες θα μείνουν σε ξενοδοχείο της βόρειας Ελλάδας πραγματοποιώντας προπονήσεις στα γήπεδα της Σουρωτής, καθώς ακολουθεί ο αγώνας στη Δράμα με αντίπαλο την τοπική Δόξα για την 33η Αγωνιστική.

Αναλυτικά, οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τα δύο σερί εκτός έδρας ματς: Σιδεράκης, Μάππας, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης, Κριπιντήρης, Γκόβας, Γάλας, Βλαστέλλης, Μανούσος, Ντιμπαλά, Μαρσέλο, Κώτσιος, Κάντζι, Βαλιός, Σερφά, Χωριανόπουλος, Νάτσο Νέιρα, Μανουσάκης, Λεοζίνιο, Μάρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey