Το αήττητο την οδηγεί στη Super League

08/04/2013 - 12:18

Manousos_panigyriko_2012_13_Iraklis_0-1jpgΉταν 3 Φεβρουαρίου, όταν η ΑΕΛΚ ηττήθηκε από την ουραγό Αναγέννηση Επανομής (2-1) και έψαχνε στο δυνατό... Βαρδάρη να βρει τα αίτια αυτής της απρόσμενης αποτυχίας. Έκτοτε, κάτι περισσότερο από δύο μήνες μετά, οι Καλλονιάτες τρέχουν ένα αήττητο σερί 12 αγώνων και βλέπουν τη Super League πιο κοντά από ποτέ.

Έξι νίκες και έξι ισοπαλίες ο απολογισμός, με την ομάδα του Λεκανοπεδίου να φιγουράρει πλέον στην 6η θέση του πίνακα, απέχοντας μόλις τέσσερις βαθμούς από την τριάδα που οδηγεί απ' ευθείας στην άνοδο. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα, οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα 16 φορές, μετρώντας παθητικό μόλις τεσσάρων γκολ.

Θεωρητικά, το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι βατό. Με τη φόρα του "Καυτανζογλείου", η ΑΕΛΚ αγωνίζεται την Τετάρτη στην έδρα της Δόξας Δράμας και αμέσως μετά ξεκινά μια τριάδα αγώνων που δε χωρά τίποτα λιγότερο από τρεις νίκες.

Iraklis_AELK_Leozinho1 Καβάλα και Φωκικός έρχονται χωρίς στόχους στη Μυτιλήνη, ενδιάμεσα υπάρχει ματς στα Μέγαρα με αντίπαλο τον τοπικό Βύζαντα και οι εννέα βαθμοί θα πρέπει να προστεθούν πάση θυσία, ώστε η ΑΕΛΚ να μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με τον αέρα του φαβορί, προσθέτοντας το άγχος στα πόδια των αντιπάλων της,

Έχοντας σφίξει την άμυνά της, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στις ομάδες του Μπάμπη Τεννέ, η ΑΕΛΚ δείχνει πως έχει το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή, αφού καταφέρνει να βρει λύσεις στο σκοράρισμα ακόμα και όταν αγωνίζεται με σημαντικές απουσίες. Το βάθος στο ρόστερ της είναι ένα επιπρόσθετο όπλο, που αναμένεται να κάνει και τη διαφορά έναντι των υπολοίπων ομάδων στις συνεχείς αναμετρήσεις Κυριακής και Τετάρτης.

Η τελευταία εξάδα αγώνων που θα κρίνει τα εισιτήρια της απ' ευθείας ανόδου και της συμμετοχής στα play offs, περιλαμβάνει κατά σειρά: Λάρισα εκτός, Καλλιθέα εντός, Πανσερραϊκό εκτός, Αναγέννηση Επανομής εντός, Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός και Ολυμπιακό Βόλου εντός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey