"Μας έδειχνε τα γεννητικά του όργανα..." [vid]

11/04/2013 - 11:51 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2013 - 12:21

Koltsis_Doxa_Dramas_dilwseisΟ Γιώργος Κόλτσης  κατήγγειλε στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας τον Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς, για τις άσεμνες χειρονομίες του προς τον πάγκο των Καλλονιατών, που έγιναν άλλωστε και η αιτία για να αποβληθεί με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα στους πανηγυρισμούς του γκολ.

Ο βοηθός του προπονητή Μπάμπη Τεννέ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα θα ήθελα να μιλήσω για την άσχημη φιλοξενία της Δόξας, η οποία έχει να κάνει με τον Μιλένκοβιτς. Από την αρχή του αγώνα έδειχνε τα γεννητικά του όργανα προς τον πάγκο μας.

Αν αυτός ο κύριος βρίσκεται στην Ελλάδα και πληρώνεται από τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, τι να πω... Αν πάλι ασχολείται με το παρασκήνιο, εμάς δε μας αντιπροσωπεύουν αυτά τα πράγματα.

Το παιχνίδι ήταν κακό. Δεν έκαναν φάσεις οι δύο ομάδες. Περιμέναμε όλοι ότι το ματς θα έληγε 0-0, που θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε 17 λεπτά με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονλέκτημα. Δε βρήκαμε το ρυθμό μας και δεν ήμασταν καλοί.

Η φιλοξενία χαλάει από κάπου, από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έκανε άσχημες χειρονομίες πριν την έναρξη του αγώνα, στη διάρκεια του ματς και μετά το τέλος του. Το είδαν όλοι. Ήταν φανερό. Το επισημάναμε στον τέταρτο από την πρώτη στιγμή, τον είδε στη φάση του γκολ, το αντιλήφθηκε και ζήτησε την αποβολή του.

Όσον αφορά για το παρασκήνιο που ανέφερα πριν σχετικά με τον Μιλένκοβιτς, ο ίδιος έκανε κάποιες κινήσεις σαν να τηλεφωνεί στη φάση ακύρωσης του γκολ της Δόξας... Όταν μας συμπεριφέρονται έτσι τι να πούμε; Ότι μας υποδέχονται με λουλούδια; Από κάπου χαλάει η φιλοξενία. Με τους υπόλοιπους της Δόξας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σας καταθέτω ένα γεγονός που έπεσε στην αντίληψή μας».

Να σημειωθεί ότι η ατμόσφαιρα στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ήταν τεταμένη, με τους παρευρισκομένους (δημοσιογράφους και μη) να ανοίγουν διάλογο με τον Γιώργο Κόλτση, γύρω από το περιστατικό με τον Μιλένκοβιτς, εκφράζοντας παράπαονα για την τοποθέτησή του περί της φιλοξενίας γενικά της ΑΕΛΚ στη Δράμα...

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Κόλτση (πηγή: sportdrama.gr)

{youtube}Ng3vyG8yyWE{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey