Ανακοίνωση με νόημα προς Δόξα Δράμας

11/04/2013 - 13:16 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2013 - 13:22

Mixalakis_Kartalis_Tarlas_2013Δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ακούστηκαν στο Γήπεδο της Δράμας η ΠΑΕ ΑΕΛΚ και ασφαλώς έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, αναφορικά με όσους θέλουν να την εμπλέξουν σε διάφορα... παρασκήνια.

Οι Καλλονιάτες εμφανίζονται ενοχλημένοι από τη φιλοξενία, τονίζοντας πως στο παιχνίδι του Α' γύρου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης τα πάντα κύλησαν άψογα. Επισημαίνουν δε με νόημα, πως ο καθένας μπορεί να λέει διάφορα για την Καλλονή, όμως η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ότι έχει να πει, το λέει η ίδια...

Αναλυτικά: "Πολλοί μιλούν εξ ονόματος της Καλλονής. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ό,τι έχει να πει και σε όποιον έχει να το πει, το λέει η ίδια. Μην μας μπερδεύετε.

Αυτό που περιμέναμε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας, στον μεταξύ μας αγώνα στην έδρα της, ήταν το λιγότερο την αντίστοιχη φιλοξενία με αυτή που είχε στη Μυτιλήνη όπου και φιλοξενήθηκε άψογα. Περιμέναμε τουλάχιστον την ίδια συμπεριφορά.

Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρασκήνιο και δε μας εκφράζουν όπως είμαστε βέβαιοι πως δεν εκφράζουν την διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey