Υπόνοιες ότι... πλησίασε Μιλένκοβιτς

11/04/2013 - 18:02 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2013 - 18:28

Kasdovasilis_Doxa_DramasΣτη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ Δόξας Δράμας και ΑΕΛΚ, μίλησε μεταξύ άλλων και ο Γενικός Αρχηγός των Δραμινών Αντώνης Κασδοβασίλης, ο οποίος εξέφρασε "απορίες" για τον... εξαγριωμένο Μιλένκοβιτς.

Ο Κασδοβασίλης, αφού πρώτα σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Κόλτση περί φιλοξενίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μια φλόγα αρκεί για να γίνει κάτι», άφησε σαφείς υπόνοιες ότι κάποιοι προσπάθησαν να επηρεάσουν την απόδοση του Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς πριν από το ματς.

Αναρωτήθηκε μάλιστα «για ποιο λόγο ήταν εξαγριωμένος και ήθελε τόσο πολύ τη νίκη;», ενώ συνέχισε τονίζοντας πως «ακούστηκαν διάφορα τις δύο τελευταίες ημέρες και αυτό μας φανάτισε. Γι' αυτό οι παίκτες έβγαλαν τόσο ψυχισμό.»

Αναφορικά με τη διαιτησία, ο Γενικός Αρχηγός της Δόξας στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Μκρτσιάν, επισημαίνοντας πως «μέχρι και ο παρατηρητής είδε ότι το γκολ ήταν κανονικό. Κερδίσαμε και άλλους σήμερα... Και το παρασκήνιο», ενώ τέλος για το επεισόδιο μεταξύ Βεζυρίδη - Τεννέ σχολίασε: «Ο κύριος Τεννές τον χαρακτήρισε "πουλημένο". Δεν μπορούσαμε να τον συγκρατήσουμε στα αποδυτήρια. Ήθελε να βγει και να τον πλακώσει».

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κόλτσης στη δική του τοποθέτηση ανέφερε πως ο Μιλένκοβιτς έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τον πάγκο της ΑΕΛΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στους πανηγυρισμούς του γύρισε και έκανε προς το μέρος τους τη χαρακτηριστική κίνηση του... τηλεφώνου.

Το πρωί, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ έδωσε συνέχεια από τη μεριά της με ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία αναφέρει με νόημα πως "πολλοί μπορούν να μιλάνε εξ' ονόματος της Καλλονής, όμως η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ότι έχει να πει, το λέει η ίδια". Και αυτό ξεκάθαρα, μόνο ως απάντηση προς τα... τηλεφωνήματα του Μιλένκοβιτς, μπορεί να θεωρηθεί. Αναμφίβολα, η υπόθεση θα έχει συνέχεια, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Αντώνης Κασδοβασίλης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα λεγόμενά του στα αρμόδια όργανα.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού της Δόξας Δράμας

{youtube}38Aq9utGw6E{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey