Πειθαρχικό παράπτωμα ο Ντιμπαλά!

15/04/2013 - 10:52

Dimbala_aelk7Ο Πάτρικ Ντιμπαλά έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής στη νίκη της ΑΕΛΚ με αντίπαλο την Καβάλα στον "Ταρλά", λόγω της αλλαγής του στο 75ο λεπτό του αγώνα.

Σε εκείνο το σημείο, ο Μπάμπης Τεννές πέρασε στο ματς τον Νίκο Γάλα, αμέσως μόλις οι Καλλονιάτες πέτυχαν το 2-0. Ο Κονγκολέζος επιθετικός έδειξε δυσαρεστημένος από τη στιγμή που είδε να ανάβει το νούμερό του στο φωτεινό πίνακα του τέταρτου διαιτητή, μονολογώντας κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του και η "έκρηξή" του δεν άργησε να ακολουθήσει.

Ο Ντιμπαλά έφυγε για τα αποδυτήρια και ήταν πραγματικά εκτός εαυτού, με το τεχνικό τιμ να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, την ίδια ώρα που στην κερκίδα οι φίλαθλοι απορούσαν με τη στάση του, αφού η ΑΕΛΚ κατάφερνε να προσθέσει ένα ακόμα τρίποντο στη συγκομιδή της και σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι οφείλουν να βάζουν το ομαδικό συμφέρον πάνω από το ατομικό.

Το περιστατικό σχολιάστηκε εντόνως στα πηγαδάκια του γηπέδου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν έντονες πρατηρήσεις προς τον 30χρονο επιθετικό μέσα στα αποδυτήρια. Στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου μάλιστα, το περιστατικό καυτηριάστηκε από τον Ηλία Κώτσιο και πιθανότατα θα δοθεί συνέχεια, με τον ποδοσφαιριστή να απολογείται στη διοίκηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey