Καμπανάκι κινδύνου από Κώτσιο

15/04/2013 - 11:13 Τελευταία τροποποίηση στις 15/04/2013 - 12:41

Kotsios_aelk_larisa1Στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν οι δηλώσεις του Ηλία Κώτσιου, που δε... μάσησε τα λόγια του και έκρουσε κώδωνα κινδύνου για τα ματς που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛΚ ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει. Αποδείχτηκε ότι στο ποδόσφαιρο, αν δεν είσαι σοβαρός, αν δε μοχθήσεις, αν δεν τρέξεις, αν δεν πιέσεις και δε διεκδικήσεις με πείσμα και θέληση μια νίκη, τίποτα δεν είναι εύκολο.

Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε... έστω και δύσκολα. Το αρνητικό είναι ότι προσωπικά, βλέπω τον κίνδυνο και να χτυπάει το καμπανάκι. Μετά τη νίκη με τον Ηρακλή, ακολούθησαν δύο άσχημες εμφανίσεις με τη Δόξα και την Καβάλα. Είμαστε σε κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα, ακολουθούν δύσκολα ματς, υπάρχει κούραση, αλλά πρέπει να σοβαρευτούμε για τί έχουμε τα πάντα, σε αντίθεση με άλλες ομάδες, που παραμένουν απλήρωτες.

Δυστυχώς πάμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές και μόνο εμείς. Κανένας άλλος. Το σημερινό, ίσως μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο μέλλον. Δε μιλώ αγωνιστικά, όσο γι' αυτά που ακολούθησαν μετά το τέλος του παιχνδιού. Απαγορεύεται μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί, να δείχνει τέτοιες μικροπρέπειες και προβλήματα σε μια τόσο κρίσιμη καμπή. Πρέπει να προβληματιστούμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, αλλά αν παρουσιαστούμε έτσι στη συνέχεια, δεν έχουμε καμία τύχη. Τίποτα δεν είναι βατό. Να παίρνουμε παράδειγμα από τα παιδιά της Καβάλας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey