Ποινές σε Τεννέ και Σιλιγαρδάκη

19/04/2013 - 15:45

AELK_Tennes_pagkos1Εκδικάστηκε η έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς κατά της απόφασης της πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για τις δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ και του Χάρη Σιλιγαρδάκη, μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛΚ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απαγόρευσε στον Έλληνα προπονητή την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες, επιβάλλοντάς του χρηματική ποινή 150 ευρώ. Παράλληλα, τιμώτησε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή με ποινή μιας αγωνιστικής αποκλεισμού και πρόστιμο επίσης 150 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση: «Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 83/26-2-2013 απόφασης της ΠΕ/EΝΩΣΗΣ Β-Γ, του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΕΝΝΕ, προπονητή, του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗ, ποδοσφαιριστή, και της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.

Δέχεται ότι ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΕΝΝΕΣ τέλεσε το πειθαρχικό παράπτωμα του άρθρου 10 παρ.1 εδ.β΄ (υβριστική συμπεριφορά) και ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ εκείνο της ανάρμοστης συμπεριφοράς του άρθρου 10 παρ.1 εδ.α΄.

Επιβάλλει στον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΕΝΝΕ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους 10 ημερών και χρηματική ποινή 150 ευρώ, στον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 60 ευρώ και στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ χρηματική 150 ευρώ. (άρθρο 11 παρ.3 Π.Κ.)».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey