Blue Sardines κατά ΠΑΕ Καλλιθέας

15/05/2013 - 08:13

Blue_Sardines_logo1Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛΚ "Blue Sardines", με την οποία απαντούν προς την ΠΑΕ Καλλιθέα και τα όσα εκείνη κατήγγειλε για τα όσα συνέβησαν στη σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο Σύνδεσμος των Καλλονιατών εκφράζει την απορία "μήπως βρίσκονταν σε άλλο γήπεδο" και υπενθυμίζει περιστατικά από τον περσινό αγώνα των δύο ομάδων, για τα play offs, στο "Ελ Πάσο".

Αναλυτικά: "Κύριοι διοικούντες της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ πραγματικά αναρωτιόμαστε αν όντως βρισκόσασταν στο γήπεδο στον μεταξύ μας αγώνα. Αναρωτιόμαστε που είδατε τους μπράβους τα πρεζάκια και τους προπηλακισμούς!

Όπως όλοι γνωρίζουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Α.Ε.Λ.Κ αποτελούνται από πιτσιρικάδες  ηλικίας 16-25 χρονών και όλοι γνωρίζουν ότι ίσως είμαστε από τους πιο «ήσυχους» φιλάθλους στην Football League. Καμιά ομάδα ουδέποτε, δεν είχε παράπονο από την φιλοξενία μας και την συμπεριφορά τον φιλάθλων.

Είστε ομάδα με εμπειρία και ξέρετε τi θα πει έδρα «ζούγκλα» και ο "Τάρλας" μπροστά σε αυτές τις έδρες είναι εκκλησιά. Μήπως να σας θυμίσουμε (γιατί από ότι φαίνεται ξεχνάτε εύκολα) την δίκια σας φιλοξενία στα μπαράζ ανόδου πέρυσι στην Καλλιθέα; Κροτίδες , Μπινελίκια , security του γηπέδου να μας λένε ότι αν κάποιος μας πετάξει αντικείμενα προς το μέρος μας να μην τους δώσουμε σημασία. Κάναμε τόσο ταξίδι και παραλίγο να μείνουμε έξω από το γήπεδο , αναγκαστήκαμε να βάλουμε αμάξι μέσα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου για να φύγουμε σαν κυνηγημένοι.

Γι' αυτό κοιτάξτε πρώτα την δικιά σας πλευρά και την φαντασία σας που οργιάζει και αφήστε μας εμάς να πάμε τρένο για την Α' Eθνική

14/05/2013

Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ε.Λ. Καλλονής

Blue Sardines"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey