Τεννές: "Σπουδαία νίκη για εμάς"

16/05/2013 - 10:03 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2013 - 12:14

AELK_Tennes_pagkos1Ο προπονητής της ΑΕΛΚ έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική νίκη υπέρ της ομάδας του, λίγες στορφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα εξήρε τον κόσμο των Σερρών για τη συμπαράσταση προς τους προς τον Πανσερραικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ: «Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι λόγω κυρίως του άγχους και των κρίσιμων παιχνιδιών μου δίνουμε πράγμα που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση των παικτών. Την Κυριακή θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας και ένα γήπεδο γεμάτο. Απομένουν τρεις πολύ επικίνδυνες στροφές, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα φτιάχτηκε έτσι ώστε να μην ντελαπάρει».

Σε ερώτηση αναφορικά με το κατά πόσο "στενοχωρεί" τους Σερραίους, όταν αγωνίζεται αντίπαλος με τον Πανσερραϊκό, ανέφερε: «Εντάξει αυτό έγινε 2-3 φορές και με πάτε πολλά χρόνια πίσω. Ίσως να είναι… γούρικο το γήπεδο, ίσως να είναι… γούρικη η ομάδα των Σερρών για μένα όταν έρχομαι αντίπαλος της. Θα ήταν άδικο να πω πως ο Πανσερραϊκός πρέπει να είναι στην Super League γιατί είναι κι άλλες ομάδες με μεγάλη ιστορία όπως είναι η Λάρισα, ο Ηρακλής, ο Εργοτέλης και ο Παναιτωλικός.

Kripintiris_sy_typou_gazwrosΟ Πανσερραϊκός έχει βαριά ιστορία, βαριά φανέλα και η επιτυχία μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Είμαστε 6-7 ομάδες που διεκδικούμε και θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος την άνοδό στην Super League. Αυτό όμως που έχω να πω για τον κόσμο των Σερρών είναι κάτι που δεν το συναντάς πουθενά άλλου».

Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε και ο αρχηγός των Καλλονιατών Μιχάλης Κριπιντήρης, που ζήτησε έναν κατάμεστο "Ταρλά" στο επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα, η οποία γνωρίζαμε ότι έπαιζε σήμερα ίσως το τελευταίο της χαρτί. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι στα τρία ματς που απομένουν. Την Κυριακή θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας».

(Πηγή: serressport.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey