Γλυκοκοιτάζει Κάντζι η Ξάνθη

17/05/2013 - 13:08

Kandji_aelk1Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ξάνθης βρίσκεται ο Σενεγαλέζος επιθετικός της ΑΕΛΚ Μακούμπα Κάντζι, όπως μαρτυρούν τα δημοσιεύματα του αθηναϊκού και του ξανθιώτικου Τύπου.

Σύμφωνα με ρπορτάζ της εφημερίδας Goal News, το οποίο επιβεβαιώνει και σημερινό άρθρο του olaxanthi.gr, ο νέος τεχνικός των Θρακιωτών Νίκος Καραγεωργίου βρέθηκε προχθές μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδημητρίου στις Σέρρες, όπου παρακολούθησαν το θρίαμβο της ΑΕΛΚ επί του Πανσερραϊκού με τον Κάντζι να "βγάζει μάτια", πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ των Καλλονιατών!

Όπως σημειώνεται, ο Σενεγαλέζος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Ξάνθης και προ τριετίας, με τις δύο πλευρές να έχουν μάλιστα προχωρημένες επαφές, οι οποίες δεν ολοκληρώθηκαν λόγω ασυμφωνίας στο οικονομικό σκέλος της διαπραγμάτευσης.

Όλα δείχνουν ότι όσο περνάει ο καιρός θα πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον Κάντζι, του οποίου το συμβόλαιο με την ΑΕΛΚ λήγει το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση όμως, μια ενδεχόμενη άνοδος των Καλλονιατών στη Super League, σε συνδυασμό με μια δελεαστική οικονομική προσφορά, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα που δημιουργούνται το τελευταίο διάστημα και ο Σενεγαλέζος να παραμείνει στη Μυτιλήνη, όπου δείχνει πως έχει προσαρμοστεί σε απόλυτο βαθμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey