Ουρές για ένα "μαγικό" χαρτάκι!

23/05/2013 - 17:12 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2013 - 17:25

Η ποδοσφαιρική Λέσβος είναι αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της και το νησί από το τελευταίο σφύριγμα που ακούστηκε χθες το βράδυ στα Γιαννιτσά, ζει και αναπνέει χωρίς υπερβολή για το απόγευμα της Κυριακής, όπου η ΑΕΛΚ θα επιδιώξει με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, να φτάσει στο όνειρο! Που δεν είναι άλλο από την άνοδο στη SuperLeague!

Ο ενθουσιασμός που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων είναι τέτοιος, που η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κυκλοφόρησε από σήμερα κιόλας τα «μαγικά» χαρτάκια του αγώνα της Κυριακής και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τις πρωινές ώρες μέχρι και αργά το μεσημέρι, στα γραφεία της ΠΑΕ που γίνεται το μεγαλύτερο μέρος της προπώλησης των εισιτηρίων επικράτησε το αδιαχώρητο!

Φίλαθλοι όλων των ηλικιών, άνθρωποι που ενδεχομένως δεν είχαν μέχρι πρότινος και ιδιαίτερα σχέση με το γήπεδο, έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήριο εγκαίρως σχηματίζοντας ουρές και είναι ξεκάθαρο πως την Κυριακή πιθανώς να μην υπάρχει εισιτήριο ούτε για… δείγμα!

Οι εκτιμήσεις για την προσέλευση του κόσμου την Κυριακή, όλες συνηγορούν σε… ρεκόρ και για πρώτη φορά ίσως τα καρεκλάκια του Ταρλά, ακόμα και τα μη… προνομιούχα στην καλύτερη δυνατή θέα του αγωνιστικού χώρου (δίπλα στα αποδυτήρια) να αποδειχθούν πολύ λίγα για να υποδεχτούν τους φιλάθλους.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από σήμερα και θα συνεχιστεί και αύριο Παρασκευή και Σάββατο, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 15.30 και το μεσημέρι, στα γραφεία της στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 5.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey