Αυτοκινητοπομπή ετοιμάζουν οι Blue Sardines

24/05/2013 - 13:12 Τελευταία τροποποίηση στις 24/05/2013 - 13:34

AELK_Blue_Sardines6Οργασμός προετοιμασιών επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΛΚ, με το Σύνδεσμο "Blue Sardines" να οργανώνει ως και αυτοκινητοπομπή από την Καλλονή προς τη Μυτιλήνη, την ημέρα του αγώνα.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛΚ δίνουν ραντεβού, με ανακοίνωσή τους, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου στην Καλλονή, ώστε να ξεκνήσουν μαζικά προς τη Μυτιλήνη κα να κατευθυνθούν από νωρίς στον "Ταρλά", δημιουργώντας μια κολασμένη ατμόσφαιρα στις κερκίδες.

Ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου κρίνει εξάλλου πολλά και οι Blue Sardines προετοιμάζουν ένα τεράστιο πάρτι, ώστε με συνθήματα και πάθος να σπρώξουν την ΑΕΛΚ προς τη νίκη και την απ' ευθείας άνοδο, διατεθειμένοι να φύγουν από το γήπεδο ακόμα και με... κλειστές φωνές!

Αναλυτικά: "Ενημέρωση προς όλους τους φιλάθλους του νησιού! Κυριακή 26/5 στις 15:00 θα ξεκινήσει πορεία με αυτοκίνητα και μηχανές από την Καλλονή προς τη Μυτιλήνη. Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, στις 14:45 να βρίσκονται έξω από το Σύνδεσμο!

Φοιτητές, μαθητές, απλοί οπαδοί όλοι στην Θύρα 3 από τις 16:00, για να στηθεί το πάρτι που θα έχει ξεκινήσει από νωρίς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όλοι μαζί, συνδεσμίτες και μη να δώσουμε φωνή και πάθος για την ΑΕΛΚ μας!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey